Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
HER

Ha a férfi ezt az öt dolgot teszi, szinte biztos, hogy végleg vége lesz a házasságnak



Természetesen, ha egy kapcsolat véget ér, mindkét fél felelős. A férfi és a nő egyaránt tehet róla, persze az cseppet sem biztos, hogy megfelelő arányban. Most azonban azt taglaljuk, hogy a férfiaknak mit nem kellene megtenni - akár akaratlanul is - azért, hogy ne gyilkolják meg lassan, de biztosan a szerelmet.

1. Nem törődik a feleségével

A nők számára a figyelem olyan, mint a levegő, az étel. Létfontosságú. Oké, nehéz napod volt, de attól még magadhoz ölelheted a feleséged. Ha nem mondod el neki, mennyire fontos a számodra, és hogy mennyire szereted őt, azt fogja leszűrni belőle, hogy már nincs szükséged rá. Őt nem az érdekli, te mit gondolsz, hanem az, amit cselekszel.

2. Nem támogatja a feleségét

A nők folyton a férjeikkel dicsekednek, mert tudják, ez mennyire fontos a pasiknak. De ez nem jelenti azt, hogy nekik nincs szükségük a férfiak támogatására. Mert éppen finomat főztek, mert intelligensek, mert értelmesek, mert odaadóak, vagy mert fantasztikus feleségek – legyen szó bármiről, nekik is kijár a dicséret.

3. Unja a romantikát

Még emlékszel, milyen volt a kapcsolatotok kezdetén? Virágok, zeneszó, apró meglepetések, gyertyafényes vacsorák… ezek mind táplálékként szolgálnak a női lelkeknek, feltöltik őket energiával, és elhitetik velük, hogy a szerelem még ott szikrázik köztetek. A romantikától a nő kivirágzik, életre kap. Ne engedd, hogy a hétköznapok rutinja tönkretegye a kapcsolatod, 5, 15 vagy akár 30 év múlva sem.

4. Túl sokat kritizál

A kapcsolatod kezdetén talán nem volt ennyi elvárásod a feleségeddel szemben, de ne feledd, akkor csak ti ketten voltatok, se gyerek, se háztartás, se túlterheltség, se időhiány. Az élet mindig rátesz egy lapáttal, és amúgy a kritikával nincs baj – fontos összetevője egy házasságnak, de nem mindig épít, hanem rombol is. Attól, hogy percenként a szemére hánysz valamit, nem lesz jobb feleség, azonban lerombolhatod az önértékelését, és te már nem a férj, hanem egy zsarnok leszel számára.

5. Folyton összehasonlítgat

Egy kérdés: szeretnéd, ha a feleséged rendszeresen más férfiakhoz hasonlítgatna? Ha például azt mondogatná neked, hogy a főnökének milyen jó bicepsze van, vagy hogy milyen szerencsés a szomszédasszonya, mert a férje igazi konyhatündér, „veled ellentétben”? Nem hinnénk, hogy ezek a szavak boldoggá tennének. Ahogy téged zavarna, úgy zavarja őt is. Csupa rossz gondolatokat ültetnél el a fejébe, és valószínű, hogy elveszítené a beléd vetett bizalmát. Ettől pedig csak egy lépés választ el a lavinától…

Ezek is érdekelhetnek

Mondatok, amelyek garantálják a szakítást

A megcsalás 9 fajtája - melyiket nem bocsátanád meg?

7 főbűn, amivel kinyírhatod a szexuális életeteket

Forrás / Blikk Rúzs

Tovább
0

5 dolog, ami kifejezetten sz@r és nehéz férfiak nélkül!



Tökre élvezem az egyedüllétet, míg egyes barátnőim el sem tudják képzelni, hogy egyedül éljenek - és inkább benne maradnak egy rossz kapcsolatban. Számos előnye van a szingliségnek, ez pedig leginkább a szabadság.

HERkapcsolat férfi párkapcsolat  nehézség

Hiszen oda megyek ahova akarok, azt csinálok, amit akarok. De persze, be kell vallanom, vannak helyzetek, amikor jól jönne, ha valaki mellettem lenne.

1. Esküvők

Nos, igen, ha elértél egy bizonyos kort, akkor egyre több barátod, ismerősöd rendez lagzit. És valahogy nem jó egy ilyen rendezvényre egyedül érkezni - mert itt is a legtöbben párban vannak, vagy talán már ők maguk is házasok. A legrosszabb, amikor záporoznak a kérdések: miért nincs senkid, mióta vagy egyedül...? Na persze, ne felejtsük el, hogy elvétve, de szingli pasik is járnak esküvőkre, gondoljunk csak a Wedding Crushers című filmre!

2. Az a rohadt befőttesüveg...

Nagyon gyermetegnek tűnhet, de komolyan számtalan alkalommal veszek mézet vagy bármilyen más nehezen nyitható dolgot, és egyszerűen képtelen vagyok megbirkózni vele. Na, ilyenkor jól jönne egy erős, izmos férfi kéz, amely pillanatok alatt felpattintja a kis üveget.

3. Ház körüli teendők

Hasonlóan az előző okhoz, néha jó, ha nem neked kell gumi pumpával nyomkodni a lefolyót vagy megtisztítani az ereszt a falevelektől. Hiszek abban, hogy a nők is simán el tudják végezni a férfias munkákat, nincs is ezzel semmi gond. Viszont vannak alkalmak, amikor jólesik azt hallani: "Hagyd csak, szívem, majd én elintézem."

4. A barátok és az ő "remek" ötleteik...

A barátaid állandóan rémes vakrandikat szerveznek neked. Nos, ez akkor történik, amikor a legtöbb barátod már párban áll. Ők nem elégszenek meg azzal, hogy folyton-folyvást felteszik a kérdést, miért vagy szingli, hanem képesek és leszereveznek neked egy randit akárkivel. Például a cuki munkatársukkal vagy az edzőteremben megismert gyúrós fiúval. Értem én, hogy csak segíteni akarnak, ami tök cuki, de majd ha segítségre szorulok, szólok.

HERkapcsolat férfi párkapcsolat  nehézség

5. Szatyrok, zsákok és a málhás szamárrá vált nő esete...

Szeretem felhalmozni otthon az ételeket, jó, ha mindig van valami harapnivaló. Néha megesik, hogy teljesen kifogyok minden konzervből, mosószerből, fagyasztottt élelmiszerből. Hát ilyenkor lány legyen a talpán, aki haza bírja cipelni egyedül az összes nélkülözhetetlen cuccot! Hiszen még autód sincs, vagy csak szimplán nem szeretsz vezetni...

Ezek is érdekelhetnek: 

Ezek a jelek megmutatják, hogy tökéletes párkapcsolatban éltek-e

7 főbűn, amivel kinyirhatod a szexuális életedet 

Tuti tippek szingliknek 

Forrás / SHE.HU / Valasinyovszki Lilla

Tovább
0

Puha vajas gofri egyszerűen, békebeli belga recepttel



A gofri talán az egyetlen étel, ami felveheti a versenyt a palacsintával - mind népszerűségben, mind egyszerűségben, a változatok számosságáról nem is beszélve. Ez a vajas gofri nagyon puha és illatos tésztájú, ugyanakkor könnyed, pihentetni nem kell, azonnal süthető, így hétvégi kényeztető reggelinek is tökéletes.

A gofri tésztája rengeteg módon készülhet, vannak sütőporos és élesztős változatok, de ebbe a békebeli belga receptbe egyik sem kell, mégis istenien könnyű és puha a tésztája. A titok a tojásfehérje és a vaj megfelelő aránya, fantasztikusan kiegyenlítik egymást ebben a gyorsan és egyszerűen összeállítható tésztában, és a vajtól nagyon finom és illatos lesz a gofri, és ha van maradék tojásfehérjénk, annak eltűntetésére is ideális, mert nem egész tojás, hanem csak fehérje kell hozzá.

Természetesen frissen a legfinomabb, de egyébként másnapra is puha marad, egy kenyérpirítóban pedig tökéletesen felfrissíthető, ha marad belőle, sőt akár le is fagyasztható máskorra, és bármikor varázsolhatunk friss gofrit belőle egy kicsit átforrósítva a pirítóban...

Puha vajas gofri

Hozzávalók:

  • 2,5 dl tej
  • 20 dkg vaj
  • 25 dkg liszt
  • 4 tojásfehérje
  • 5 dkg cukor
  • 1 teáskanál vanília-kivonat
  • csipet só

Elkészítés: A tejet és a felkockázott vajat egy lábasban tűzre tesszük, és addig melegítjük, amíg a vaj felolvad. Közben a tojásfehérjéket a cukorral és a vanília-kivonattal elektromos habverővel kemény habbá verjük.

A lisztet egy keverőtálba kimárjök, hozzáadjuk a csipet sót, majd hozzáöntjük a vajas tejet, kézi habverővel simára keverjük, majd fellazítjuk 2-3 evőkanál tojáshabbal, végül beleforgatjuk az összes tojáshabot.

Pihentetés nélkül süthetjük a gofrikat felforrósított sütőben, kikenni sem kell, mert elég vaj van a tésztában. Pár perc alatt szép aranyszínűre sütjük, és porcukorral tálaljuk, ízlés szerint dzsemet, friss gyümölcsöt vagy öntetet, tejszínt, Nutellát kínálva mellé…

Ezek is érdekelhetnek

Bögrebrownie - gyors csokis süti egészségesen

Mennyei jeges desszert: fagyitorta Olaszországból

Jeges sárgadinnyeleves - a pofonegyszerű, de különleges

Forrás / Cookta

Tovább
0

Ezek a jelek megmutatják, hogy tökéletes párkapcsolatban éltek-e



Honnan tudjátok, hogy a kapcsolatotok tökéletesen működik? Nem elég boldognak lenni, vannak apró jelek, melyekből kiderül, ti vagyok-e az igazi borsó meg a héja.

Figyeltek egymás apró jeleire?

boldog párok ismerik egymás rezdüléseit. Meg sem kell szólalnotok, és máris tudja a másik, hogy mire van szükségetek. Ha rossz napotok volt az irodában, sokszor elég egy kedves szó, ölelés, és máris boldogság önti el a szívetek.

Bármikor képesek vagytok nevetni?

Mindig csak pozitívan! Ha igazán jóban vagytok, akkor lehet bármekkora egy vita, a mosolyotok felold minden feszültséget. Utána jöhet a békülős szex, és máris újra jöhet a boldogság!

Teljesen elfogadjátok egymást?

Ez az, ami kimutatja az igazi szerelmet! Más dolog az építő kritika, és más a folyamatos javítgatás, ami mögött a nem elfogadás van. Gondoljátok át, milyen gyakran mond véleményt a barátotok rólatok!

Valódi szeretet van a szerelem mögött?

Egyszerűnek hangzik, de nem az. A szeretet nem működik szerelem nélkül, és fordítva. A párod legyen az igazi mentőkötél, akibe mindig kapaszkodhatsz.

Mindig egymástól kértek tanácsot?

Ha van egy kérdés, amire nem tudjátok a választ, kit hívtok fel? Ha a társatokat, akkor minden rendben van, azonban ha más volt a válasz, érdemes elgondolkodni.

Ezek is érdekelhetnek

7 főbűn, amivel kinyírhatod a szexuális életeteket

Tuti tippek szingliknek!

Barátság extrákkal – hogyan működhet jól a szexpartnerség?

Forrás / Vous

Tovább
0

7 főbűn, amivel kinyírhatod a szexuális életeteket



Az elején még mindent beleadsz, a hódítás összes csajos praktikáját beveted. Órákig tobzódsz a ruhásszekrény előtt, kipróbálod a YouTube-on látott smink tutorialokat, és minden egyes szőrszálat gondosan eltüntetsz.

Ez így megy az első hónapokban, még akár egy év után is, majd az összeköltözést követően lassan elkényelmesedsz. Na, ekkor jön a feketeleves! Lehet, hogy el sem jut a tudatodig, hogy a szexuális életedre irányuló erőfeszítések alulról súrolják a nullát. Hirtelen azon kapod magad, hogy még házasok sem vagytok, de már kihunyt a tűz. Amennyiben gondolkodnod kell, hogy felidézd magadban az utolsó hancúr időpontját, már baj van. Ezeket a bűnöket semmiképp ne kövesd el!

"Drágám, most jött ki a Trónok harca évadzáró epizódja, inkább hozz egy fröccsöt, kérlek. Kösziii!"

Ez a példa remekül tükrözi a fontossági sorrendet egy elkényelmesedett kapcsolatban. A Trónok harca megvár, és persze azt hiszed, hogy a párod is. De vajon meddig? Nyilván nem kell mindig haptákban állni, és az is érthető, ha te most inkább Havas Jonra vagy ráizgulva. De ebből ne legyen rendszer, mert a szerelmeddel jársz, nem a sorozatoddal.

"Fáj a fejem."

Tényleg fáj? Vagy csak lusta vagy megmozdulni és aktív szereplője lenni az ágytornának? Emberek vagyunk, elfáradunk, stresszesek leszünk, így teljesen érthető, ha épp nincs kedvünk aznap este adok-kapokot játszani. Sőt, néha az is beleférhet, hogy csak az egyik fél élvezze a kényeztetést. De fejfájásra hivatkozva kikerülni a szexet maximum egy ideiglenes megoldás lehet, ami hosszú távon egyáltalán nem kifizetődő. A többszöri visszautasítás után ne lepődj meg, ha a párodnak elmegy a kedve a kezdeményezéstől.

"Ma nem öltözöm fel, jó lesz itthonra a pizsama is."

Enyhén szólva is vágyölő. Olykor beleférhet egy-egy ilyen nap, de ha a pizsama bulik rendszeressé válnak, mert annyira lusta vagy, hogy még felöltözni sincs kedved, a párod nem egy nőt, hanem egy babusgatni való plüssállatot fog látni benned. Ettől még szeret, és tetszel neki így is, csak épp nem biztos, hogy rád fog gerjedni. Nem a barátnőddel vagy a szüleiddel élsz, hanem a kedveseddel, akit minden nap újra és újra meg kell hódítanod!

"Anya vagyok, nem szexistennő."

Attól, mert anya leszel, még ne felejts el nőnek lenni! Persze ez egy rohadt nehéz dolog, főleg, amikor még nagyon pici a baba, és folyamatos törődést igényel. Te kialvatlan vagy, nyűgös, az ágyról pedig csak egy kiadós alvás jut eszedbe, és még csak véletlenül sem a szex. Ilyenkor senki sem várhatja tőled, hogy egy szabad percedben kiéhezett vadmacskaként rohand le a párod.

De ahogy fokozatosan beleszoktok a gyerekkel az új rendszerbe, és neked is több tered lesz, kezdj el újjáéledni a hamvaidból! Amikor a gyerkőcnek kialakul a napi rutinja, akkor már nektek is jut egy kis lopott idő egymásra. És ekkor csak nőnek kell lenned. Hidd el, neked is jól fog esni!

"Ezt a vodka-narancsot még betolom."

Látott ő már mindenhogyan, egy kis részegség mit számít? Érzed, hogy kezdesz bekarcolni a baráti iszogatás közben, de ki előtt szégyellnéd magad? Majd életed szerelme hazacipel, sőt, a hányós lavórt is behozza éjszakára, miközben a hajadat fogja rókázás közben. Szexi... Ki lehet rúgni a hámból, ki lehet ereszteni a gőzt, be lehet csiccsenteni. De egész éjjel piásan fetrengeni a párod előtt az ágyban azért nem ildomos. Főleg akkor nem, ha rendszert csinálsz belőle.

"Nincs kedvem szőrteleníteni, sötétben úgysem látszik majd."

Az első randira még felkeresed a legmenőbb gyantázó szalont, az összeköltözés után nem sokkal meg már az egyhetes borostával is vígan eléldegélsz. Télen, hideg időben ez hatványozottabban fordul elő, engedsz a kísértésnek, és inkább elbújtatod azokat a fránya szőrszálakat. A párod is látja, hogy emberből vagy, és egy jó kapcsolat nem a szőrtelenítésen áll vagy bukik, mégis rengeteget számít, hogy még évek múltán is maximálisan odafigyelsz magadra és a nőiességedre.

"Szerintem nem gond, ha nyitva hagyom a fürdőszoba ajtót."

Az egymás előtti pisilés, nagy wc-zés, lábköröm vágás, tamponcsere és egyéb magánügyek könnyedén a tűz kioltásához vezethetnek. Hajlamos az ember túlságosan is megnyílni, belazulni, mivel úgyis elfogadjuk egymást, hát akkor miért játszanám azt a nőt, aki sosem pukizik? Pedig csak egy kicsit oda kell figyelni arra, hogy tiszteletben tartsuk a másik privát szféráját. Mert nem attól leszünk mélyen kötődő lelki társak, hogy egymás előtt is képesek vagyunk pisilni.

Hölgyeim, a főbűnök egyike a lustaság, amely a szexuális vágy legfőbb gyilkosa. Ne tökéletesek legyünk, csak szimplán igazi nők!

Ezek is érdekelhetnek: 

Tuti tippek szingliknek 

Barátság extrákkal - hogyan működhet jól a szexpartnerség?

Mondatok, amelyek garantálják a szakítást 

Forrás / SHE.HU 

 

 

Tovább
0