Honnan tudjátok, hogy a kapcsolatotok tökéletesen működik? Nem elég boldognak lenni, vannak apró jelek, melyekből kiderül, ti vagyok-e az igazi borsó meg a héja.

Figyeltek egymás apró jeleire?

boldog párok ismerik egymás rezdüléseit. Meg sem kell szólalnotok, és máris tudja a másik, hogy mire van szükségetek. Ha rossz napotok volt az irodában, sokszor elég egy kedves szó, ölelés, és máris boldogság önti el a szívetek.

Bármikor képesek vagytok nevetni?

Mindig csak pozitívan! Ha igazán jóban vagytok, akkor lehet bármekkora egy vita, a mosolyotok felold minden feszültséget. Utána jöhet a békülős szex, és máris újra jöhet a boldogság!

Teljesen elfogadjátok egymást?

Ez az, ami kimutatja az igazi szerelmet! Más dolog az építő kritika, és más a folyamatos javítgatás, ami mögött a nem elfogadás van. Gondoljátok át, milyen gyakran mond véleményt a barátotok rólatok!

Valódi szeretet van a szerelem mögött?

Egyszerűnek hangzik, de nem az. A szeretet nem működik szerelem nélkül, és fordítva. A párod legyen az igazi mentőkötél, akibe mindig kapaszkodhatsz.

Mindig egymástól kértek tanácsot?

Ha van egy kérdés, amire nem tudjátok a választ, kit hívtok fel? Ha a társatokat, akkor minden rendben van, azonban ha más volt a válasz, érdemes elgondolkodni.

Ezek is érdekelhetnek

7 főbűn, amivel kinyírhatod a szexuális életeteket

Tuti tippek szingliknek!

Barátság extrákkal – hogyan működhet jól a szexpartnerség?

Forrás / Vous