Léteznek egyértelmű pillanatok, amelyek csak utólag válnak azzá: például az, amikor elhangzik egy kulcsmondat. A mondat, amelytől világossá válik: ez így nem megy tovább, ennek a kapcsolatnak vége. Melyek ezek? Nem mi áruljuk el, hanem azok, akik megkapták őket.

Huffington Postnak 10 olyan ember mesélt, akik ma már nincsenek együtt a párjukkal. Számukra a következő mondatok tették világossá, hogy nincs közös jövőjük.

„Van egy új ügyfél, aki esténként ér rá találkozni velem.”

Persze, nem mindegy, hol. Mondjuk egy hotelszoba nem kifejezetten az a mítingre való helyszín.

„Ha elhagysz, sosem találsz olyat, aki annyira szeret, mint én” 

Ezek szerint a párotok nem becsül benneteket semmire, és azt gondolja, nem is vagytok szeretetre méltóak. Eden a fenti mondatból jött rá, hogy a férje nem tartja semminek.

„Gyűlöllek!”

A párkapcsolat szereteten alapul. Ha nincs szeretet, nincs semmi.

 „Hát erre meg hogy jöttél rá?”

Súlyos titkok sem léteznek. Főleg nem olyan súlyosak, mint egy szerető. Kasey férje hatot is elfogyasztott, a hatodiknál kapták rajta.

„El akarok válni! Elegem van abból, hogy folyton egyedül vagyok.”

Néha komolyan kell gondolni, mit kívántok magatoknak. Amikor Stacey elküldte ezt az üzenetet a férjének, nem sejtette, hogy be fog következni, amit kívánt.

„Na, én megyek.”

A cikkben szereplő Lee-nek mondta ezt a férje karácsony este, amikor elhagyta. Lee édesapja nem sokkal korábban hunyt el, az édesanyja ómában feküdt, a férje pedig kifejtette, hogy nem szeretne tovább a férje lenni. Sem most. Sem később. Sem soha többet.

„Egy darab szarhoz mentem hozzá.”

Amikor Matt megkérdezte a (volt) feleségét, mit csinált rosszul nyolc év alatt, amíg házasok voltak, csak annyi választ kapott, hogy a felesége úgy érzi, egy darab szarhoz ment hozzá és lúzer gyerekeket szült neki. Hát, innen nehezen van visszaút.

Ezek is érdekelhetnek

A megcsalás 9 fajtája - Melyiket nem bocsátanád meg?

Ezért nincs kedve a párotoknak a szexhez

"Fontosabb a munkája, mint én?" – Mi van, ha a pasi túl sokat dolgozik?

Forrás / Vous.hu