Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
HER

Ezért nincs kedve a párotoknak a szexhez



Mindenki számára ismerős a helyzet: kívánjátok a párotokat, ám ő nemet mond a felkérésre. Ilyenkor nem kell a legrosszabbra gondolni, nagyon egyszerű okai is lehetnek annak, hogy éppen nincs kedve a szexhez.

HERkapcsolat párkapcsolat intim szex

Ragozhatjuk sokáig és dőlhetnek a szakszavak annak elemzése során Ragozhatjuk sokáig és dőlhetnek a szakszavak annak elemzése során, hogy miért mondott nemet a párod az esti felkérésre.

Néha azonban hétköznapi okok vezetnek a NEM-hez, például egy kicsúszott, buta, nem a helyzethez illő szó. Például tettél valami kellemetlen megjegyzést az ebédre. Szóba hoztad az exét, vagy szóba került a te exed. Nem vetted észre, hogy fodrásznál volt (vagyis figyelmetlen voltál), ráreccsentél, mert ügyetlenül parkolt. Hangosan álmodozott egy téli tengerparti útról, te meg éles hangon helyreigazítottad, mert ÚGYSE lesz pénzetek utazni.

Nem küldtél neki egész héten egy darab nyomorult sms-t, a táskádba csempészett csokit meg nem vetted észre. Nem hívtad fel miatta kedvesen és szerelemmel teli hangon, ráadásul így bele is olvadt a táskába.... súrolhatta fél délután, hogy eltüntesse a nyomait.

HERkapcsolat párkapcsolat intim szex

Nem vetted észre szép gesztusát, hogy kiváltotta a horgászengedélyed, pedig máskor inkább dünnyög, ha horgászni mégy....Rendet rakott a szerszámos ládádban, de te nem arra figyeltél fel, hanem szitkozódtál a fogaid között, mert hol a francba van a hatos csavarhúzó?

Egész nap súrolta  a lakást, estére kimerült, olvasni akart, te meg megkérdezted nem hozna e neked egy sört? Persze hozott, de azért rosszul esett neki, hogy NEM ajánlottad fel Te neki a szolgálataidat. Például, hogy megmasszírozod a lábát.

Elvárások, figyelmetlenség, kellemetlen szavak..... apróságok..... figyelni kell jobban, figyelni kell nagyon úgy hiszem. Nem csak a szex miatt.

Ezek is érdekelhetnek

Emiatt a 7 férfiszokás miatt szakítanak a nők

"Fontosabb a munkája, mint én?" – Mi van, ha a pasi túl sokat dolgozik?

A hálószobai fantáziáim mentették meg a házasságomat! 

Forrás / Ladies & Gentlemen

Tovább
0

A hálószobai fantáziáim mentették meg a házasságomat! 



Tűnődve nézte magát a tükörben. Vannak ötvenes nők, akik fiatalabbnak látszanak a koruknál, de ő nem ilyen. A bőre már egyáltalán nem feszes, ráadásul a ráncok komorrá teszik az arcát. Pedig amúgy egyáltalán nem mogorva.

HERpárkapcsolat párkapcsolat intim szex

Csak azért hallgatag és szomorú mostanában, mert gondjai vannak. "Boldog harmincnegyedik házassági évfordulót" - motyogta tegnap a férje az ágyban, a homlokára nyomott egy puszit, majd megfordul, és két perc múlva már horkolt. Ez volt az utolsó csepp a pohárban. Egy kapcsolatnak nem így kéne működnie, még ennyi év után sem. Homlokpuszi a házassági évfordulón, amikor másfél hónapja nem nyúltak egymáshoz?! Ez nem vezet jóra.

Nem kellett kutatni az okok után, tudta, hogy ő a hibás. Sosem érdekelte a szex, fiatalon sem, nemhogy most, mikor betöltötte az ötvenkettedik évét. 17 évesen ismerte meg a férjét, és fülig szerelmes volt, neki adta a szüzességét. Jó volt összebújni, ölelkezni, az erős karok közt aludni. Maga a szex csak ráadásként szolgált, amit persze szívesen megtett (vagy inkább elviselt) a férfi kedvéért. Nem volt rossz, de jó sem. Örült, hogy örömet szerezhet Sanyinak, de magától sosem kívánta.

Orgazmus? Persze, az újságokban írnak róla, és eljátsszák a filmekben. Talán néha érzett olyasmit, hogy ez most kicsit jobb a megszokottnál, de nem volt semmilyen kirobbanó élmény.

Sanyin nem látszott, hogy gondja lenne ezzel. Évekig külföldön dolgozott, ritkán volt otthon, hétvégén és ünnepekkor, és ilyenkor könnyű volt a kedvére tenni. Később már itthon vállalt munkát, de akkor meg házat építettek a három gyerek mellett. Sokszor szinte elájultak este a fáradtságtól, egyikük sem vágyott hatalmas lepedőcsatákra.

Az utóbbi pár évben azonban a férfi nyughatatlan lett. Talán, mert a gyerekek elköltöztek és önálló életet kezdtek. Már nem volt mit csinálni: tökéletes lett a ház, az udvar, a nyaraló. Magukra maradtak, és nagyobb hangsúlyt kapott a szenvedély - illetve annak a hiánya...Sanyi még pornófilmeket is bevetett, hogy változatosabbá tegye az együttléteket, ő pedig készséggel fogadta a férfi ötleteit. De érezte, hogy valójában semmi nem változik: legbelül ugyanolyan langyosnak és unalmasnak élte meg a szexet, és ez nyilván kifelé is meglátszott.

A férje távolodni kezdett, és egyre ritkábban kereste az alkalmat, hogy egymáshoz érjenek. Ekkor jött rá, hogy veszélyben a házassága. Teljesen megviselte a felismerés, kétségbeesetten kereste a megoldást. Ha tudta volna, áthangolta volna magában azt a valamit, ami a testiséghez való hozzáállását befolyásolja - de nem tudta. Sanyi pedig már alig nyúlt hozzá. Viszont egyre többet csetelt a kolléganőivel, és egyre vidámabban járt dolgozni...

Látható volt, hogy rossz vége lesz, ha nem történik valami változás. Most már ő maga próbálkozott esténként az érzékiséggel. Szexi hálóruhákat vett fel, próbálta felszabadultnak, lelkesnek mutatni magát, hogy a férjét boldoggá tegye, de maga is érezte, hogy mennyire hamis az előadása.

HERpárkapcsolat párkapcsolat intim szex

Végül egészen furcsa ötlete támadt. Az elmúlt hónapokban rákényszerült, hogy sokat gondoljon a testiségre, hát eszébe jutott egy bizonyos formája - egy dolog, egy játék, ami... talán őt is érdekelné. Nézte a tükörképét, és belepirult a gondolatba, mert elképzelte, ahogy ő és a férje ÍGY csinálják.

De fogalma sem volt, hogyan vesse fel ezt a férfinak, hiszen eddig sosem beszéltek ilyesmiről. Mégis, ha így próbálnák, talán menne az önfeledtség és az igazi szenvedély, hiszen már a gondolattól is felgyorsul a szívverése és furcsa izgalmat érez. Nevetséges? Szánalmas? Nem tudta. Csak abban volt biztos, hogy nem hagyhatja annyiban, hiszen a házasságáért küzd.

Még a pillanatot is rosszul választotta meg. Eszébe sem jutott, hogy az ágyban közölje az ötletét a férfival. Épp a konyhában ültek, mikor hirtelen rászánta magát. Sanyi épp evett, és majdnem torkán akadt a falat, mikor hirtelen a füléhez hajolt, és lángvörös arccal megsúgta, mit szeretne. Ő meg lesütötte a szemét - egy ideig rá sem mert nézni a férjére. De mikor végre rátekintett, különös változást látott az arcán: meghökkenés, kíváncsiság, remény és izgalom keverékét...

Némán nézték egymást. Végül a férje felállt, megfogta a kezét, és kissé zavartan ugyan, de magával húzta a hálószobába. Ekkortól sokszor napokra bezárkóztak, még a telefont is kikapcsolták. Nem számított a külvilág, nem számítottak a csinos kolléganők. A kérdésre, ami évtizedekig közéjük állt, végre meglett a válasz...

Ezek is érdekelhetnek

Honnan tudjuk, hogy a férfi szerelmes, anélkül hogy kimondaná?

5 Női Szeretőtípus, Aki Nem Is Akar Kilépni Ebből A Szerepből

Egy luxusprosti vallomása: "Mi, nők, kapattuk el a férfiakat!"

Forrás / SHE.hu

Tovább
0