Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
HER

A pasik elárulták, mire figyelnek oda legjobban szex közben



Szeretkezés közben szinte kikapcsol az ember agya és csak az érzelmei irányítják, azonban vannak olyan mozzanatok, amikre mi, nők azért odafigyelünk. Hogy hogyan ér hozzánk a pasi, hogy milyen illata van és arra, hogy néz ránk közben. De vajon mi járhat ilyenkor az ő fejükben?

Egy nőnek általában fontos az, hogy a szeretkezés ne csak testi, hanem lelki együttlét is legyen. Így például, ha ilyenkor belenéztek a pasi szemébe, akkor ott egy pillanatra megláthatjátok azt. De fontos az is, hogy érint meg minket és mennyire figyel ránk oda. De a pasiknak vajon mi számít? Ők mire figyelnek oda a legjobban? A kérdést a YourTango fel is tette a pasiknak, akik név nélkül válaszolhattak. 

Mire figyelsz oda igazán szex közben?

  • ○ Az illatára, és arra, hogy a bőre érintkezik az enyémmel.
  • ○ Az arcára.
  • ○ Az arcára, ahogy mozog a teste, ahogy rám néz, a kiadott hangokra.
  • ○ Az egész lényére...
  • ○ A szenvedélyére, a lelkesedésére, arra, ahogy a teste mozog, a nyögésekre, arra, amiket mond.
  • ○ A remegő testükre az előjáték során. Az a legjobb dolog a világon.
  • ○ A kifejezéseire, amik elárulják, mennyire élvezi a szexet. És arra, hogy mozog a fenekük és a mellük.
  • ○ Arra, hogyan mozog, hogyan érez és a hangokra.
  • ○ Az örömre az arcán. Az arckifejezésekre és a testére. Ilyenkor azt akarod látni, hogy élvezik, a női test gyönyörű

Ezek is érdekelhetnek

7 főbűn, amivel kinyírhatod a szexuális életeteket

Barátság extrákkal – hogyan működhet jól a szexpartnerség?

A hálószobai fantáziáim mentették meg a házasságomat!

Forrás / Vous.hu

Tovább
0

Mit tesz a pasi… szakítás után?



Iszik, nőzik és bulizik. Legalábbis a csajok szerint. Az elképzelés nem is áll olyan nagyon messze a valóságtól, de azért ne egyszerűsítsük le ennyire a férfi lelket. Őket is megviseli egy szerelem vége.

HERkapcsolat párkapcsolat szakítás szerelem férfi

Iszik és felhívja a haverokat

Hát persze, a szakítást meg kell beszélni, vagy férfi nyelven: meg kell ünnepelni a friss szabadságot. A pasik ritkán beszélnek a valódi érzéseikről, inkább nagy hangon, vagánykodva berúgnak, hogy a barátok távozása után félrészegen, magányosan depizzenek a történteken.

Valami olyat csinál, amit az ex nagyon utált

Az ex utálta a cigifüstöt? Akkor a pasi a szakítás után tutira vesz egy doboz bagót és füstöl, mint a gyárkémény. De ha a volt kedves utálta, ha délután kettőkor még pizsiben müzlit majszol az ágyban vagy a konyhapultnál állva eszi meg a szendvicsét, akkor már csak dacból is ezeket fogja művelni. Nem baj, hogy az ex mindezt már nem látja, önmaga előtt is bizonyítandó, hogy rajta nem uralkodik senki, tüntet a helytelenített szokásokkal.

Nem cserél lepedőt

Mert minek? És egyébként is, kit érdekel?

Számba veszi az előző exeket

A pasi szakítás utáni nosztalgikus hangulata nem merül ki a legutóbbi kedvesről való elmélkedésben. Eszébe jutnak az előző exek, és férfi hoz méltó módon többnyire mindegyikre ruhátlan valójában emlékszik. Erre mondják, hogy az idő minden emléket megszépít.

Pornót néz

Mert végre szabadon megteheti. És mert nincs jobb alternatíva.

HERkapcsolat párkapcsolat szakítás szerelem férfi

Ittasan csajozik

Akárki kezdeményezte is a szakítást, a pasinak azonnali megerősítésre van szüksége. Hogy kell valakinek. Hogy szükség van rá. Hogy jó még a nőknél, fel tud szedni bárkit. ezért némi alkoholból önbizalmat nyer, és valamilyen szórakozóhelyen vagy nagyobb baráti társaságban csajozni kezd. Aminek sokszor a nők részéről nevetés, a pasi részéről sírás a vége.

Felfrissíti a ruhatárát

Nem csak a nőknek terápia a vásárlás. A férfiak is szeretik új darabokkal feltölteni a ruhásszekrényt egy szakítás után. Az új ruhák új kezdetet jelentenek, önbizalmat adnak. És a férfi léleknek is jár ennyi kényeztetés és gondoskodás.

Gyúrni kezd

Nos, a szakítások egyik hasznos folyománya lehet a rendszeres testmozgás. A férfiak egy komolyabb szakítás után a felszabadult idejüket és energiájukat sokszor a sportba, testmozgásba ölik. Nem csak azért, hogy levezessék a feszültséget, hanem azért is, hogy növeljék az önbizalmukat és szívesebben nézzenek a tükörbe. A legjobb persze az lenne, ha ezzel a jó szokásukkal akkor sem hagynának fel, miután újra becsajoztak.

HERkapcsolat párkapcsolat szakítás szerelem férfi

Intenzívebben kezdi használni a közösségi oldalakat

És persze csupa olyan bejegyzést, megjegyzést és képet tesz közzé, amin remekül szórakozik, nagy társaságban van, önfeledten mulat, kirándul, utazik, bulizik. Hadd lássa mindenki – elsősorban az ex –, hogy az élet nem törte meg, mit neki a szakítás, szomorkodás helyett élvezi az életet. Kár, hogy ez a folyamatos bizonyítás gyakran elég izzadságszagúra sikeredik.

Újra randizni kezd

Minden férfi más, de az biztos, hogy minden pasinak időre van szüksége, mire nyitott lesz egy új kapcsolatra. A flörtök vagy az egyéjszakás kalandok nem számítanak. A valódi, új időszámítás akkor veszi kezdetét, ha egy férfi valóban randevúra hív egy nőt, és hajlandóságot mutat arra, hogy rendszeresen találkozgasson vele. Amikor ez bekövetkezik, a férfi egyértelműen a gyógyulás útjára lépett.

Ezek is érdekelhetnek

Tuti tippek szingliknek!

5 tipp, hogy ne aggódj tovább a szingliséged miatt

Ennyi! A tudomány szerint is egészséges szinglinek lenni

Forrás / Diéta és Fitnesz

Tovább
0

Ha a férfi ezt az öt dolgot teszi, szinte biztos, hogy végleg vége lesz a házasságnak



Természetesen, ha egy kapcsolat véget ér, mindkét fél felelős. A férfi és a nő egyaránt tehet róla, persze az cseppet sem biztos, hogy megfelelő arányban. Most azonban azt taglaljuk, hogy a férfiaknak mit nem kellene megtenni - akár akaratlanul is - azért, hogy ne gyilkolják meg lassan, de biztosan a szerelmet.

1. Nem törődik a feleségével

A nők számára a figyelem olyan, mint a levegő, az étel. Létfontosságú. Oké, nehéz napod volt, de attól még magadhoz ölelheted a feleséged. Ha nem mondod el neki, mennyire fontos a számodra, és hogy mennyire szereted őt, azt fogja leszűrni belőle, hogy már nincs szükséged rá. Őt nem az érdekli, te mit gondolsz, hanem az, amit cselekszel.

2. Nem támogatja a feleségét

A nők folyton a férjeikkel dicsekednek, mert tudják, ez mennyire fontos a pasiknak. De ez nem jelenti azt, hogy nekik nincs szükségük a férfiak támogatására. Mert éppen finomat főztek, mert intelligensek, mert értelmesek, mert odaadóak, vagy mert fantasztikus feleségek – legyen szó bármiről, nekik is kijár a dicséret.

3. Unja a romantikát

Még emlékszel, milyen volt a kapcsolatotok kezdetén? Virágok, zeneszó, apró meglepetések, gyertyafényes vacsorák… ezek mind táplálékként szolgálnak a női lelkeknek, feltöltik őket energiával, és elhitetik velük, hogy a szerelem még ott szikrázik köztetek. A romantikától a nő kivirágzik, életre kap. Ne engedd, hogy a hétköznapok rutinja tönkretegye a kapcsolatod, 5, 15 vagy akár 30 év múlva sem.

4. Túl sokat kritizál

A kapcsolatod kezdetén talán nem volt ennyi elvárásod a feleségeddel szemben, de ne feledd, akkor csak ti ketten voltatok, se gyerek, se háztartás, se túlterheltség, se időhiány. Az élet mindig rátesz egy lapáttal, és amúgy a kritikával nincs baj – fontos összetevője egy házasságnak, de nem mindig épít, hanem rombol is. Attól, hogy percenként a szemére hánysz valamit, nem lesz jobb feleség, azonban lerombolhatod az önértékelését, és te már nem a férj, hanem egy zsarnok leszel számára.

5. Folyton összehasonlítgat

Egy kérdés: szeretnéd, ha a feleséged rendszeresen más férfiakhoz hasonlítgatna? Ha például azt mondogatná neked, hogy a főnökének milyen jó bicepsze van, vagy hogy milyen szerencsés a szomszédasszonya, mert a férje igazi konyhatündér, „veled ellentétben”? Nem hinnénk, hogy ezek a szavak boldoggá tennének. Ahogy téged zavarna, úgy zavarja őt is. Csupa rossz gondolatokat ültetnél el a fejébe, és valószínű, hogy elveszítené a beléd vetett bizalmát. Ettől pedig csak egy lépés választ el a lavinától…

Ezek is érdekelhetnek

Mondatok, amelyek garantálják a szakítást

A megcsalás 9 fajtája - melyiket nem bocsátanád meg?

7 főbűn, amivel kinyírhatod a szexuális életeteket

Forrás / Blikk Rúzs

Tovább
0

5 dolog, ami kifejezetten sz@r és nehéz férfiak nélkül!



Tökre élvezem az egyedüllétet, míg egyes barátnőim el sem tudják képzelni, hogy egyedül éljenek - és inkább benne maradnak egy rossz kapcsolatban. Számos előnye van a szingliségnek, ez pedig leginkább a szabadság.

HERkapcsolat férfi párkapcsolat  nehézség

Hiszen oda megyek ahova akarok, azt csinálok, amit akarok. De persze, be kell vallanom, vannak helyzetek, amikor jól jönne, ha valaki mellettem lenne.

1. Esküvők

Nos, igen, ha elértél egy bizonyos kort, akkor egyre több barátod, ismerősöd rendez lagzit. És valahogy nem jó egy ilyen rendezvényre egyedül érkezni - mert itt is a legtöbben párban vannak, vagy talán már ők maguk is házasok. A legrosszabb, amikor záporoznak a kérdések: miért nincs senkid, mióta vagy egyedül...? Na persze, ne felejtsük el, hogy elvétve, de szingli pasik is járnak esküvőkre, gondoljunk csak a Wedding Crushers című filmre!

2. Az a rohadt befőttesüveg...

Nagyon gyermetegnek tűnhet, de komolyan számtalan alkalommal veszek mézet vagy bármilyen más nehezen nyitható dolgot, és egyszerűen képtelen vagyok megbirkózni vele. Na, ilyenkor jól jönne egy erős, izmos férfi kéz, amely pillanatok alatt felpattintja a kis üveget.

3. Ház körüli teendők

Hasonlóan az előző okhoz, néha jó, ha nem neked kell gumi pumpával nyomkodni a lefolyót vagy megtisztítani az ereszt a falevelektől. Hiszek abban, hogy a nők is simán el tudják végezni a férfias munkákat, nincs is ezzel semmi gond. Viszont vannak alkalmak, amikor jólesik azt hallani: "Hagyd csak, szívem, majd én elintézem."

4. A barátok és az ő "remek" ötleteik...

A barátaid állandóan rémes vakrandikat szerveznek neked. Nos, ez akkor történik, amikor a legtöbb barátod már párban áll. Ők nem elégszenek meg azzal, hogy folyton-folyvást felteszik a kérdést, miért vagy szingli, hanem képesek és leszereveznek neked egy randit akárkivel. Például a cuki munkatársukkal vagy az edzőteremben megismert gyúrós fiúval. Értem én, hogy csak segíteni akarnak, ami tök cuki, de majd ha segítségre szorulok, szólok.

HERkapcsolat férfi párkapcsolat  nehézség

5. Szatyrok, zsákok és a málhás szamárrá vált nő esete...

Szeretem felhalmozni otthon az ételeket, jó, ha mindig van valami harapnivaló. Néha megesik, hogy teljesen kifogyok minden konzervből, mosószerből, fagyasztottt élelmiszerből. Hát ilyenkor lány legyen a talpán, aki haza bírja cipelni egyedül az összes nélkülözhetetlen cuccot! Hiszen még autód sincs, vagy csak szimplán nem szeretsz vezetni...

Ezek is érdekelhetnek: 

Ezek a jelek megmutatják, hogy tökéletes párkapcsolatban éltek-e

7 főbűn, amivel kinyirhatod a szexuális életedet 

Tuti tippek szingliknek 

Forrás / SHE.HU / Valasinyovszki Lilla

Tovább
0

Ezek a jelek megmutatják, hogy tökéletes párkapcsolatban éltek-e



Honnan tudjátok, hogy a kapcsolatotok tökéletesen működik? Nem elég boldognak lenni, vannak apró jelek, melyekből kiderül, ti vagyok-e az igazi borsó meg a héja.

Figyeltek egymás apró jeleire?

boldog párok ismerik egymás rezdüléseit. Meg sem kell szólalnotok, és máris tudja a másik, hogy mire van szükségetek. Ha rossz napotok volt az irodában, sokszor elég egy kedves szó, ölelés, és máris boldogság önti el a szívetek.

Bármikor képesek vagytok nevetni?

Mindig csak pozitívan! Ha igazán jóban vagytok, akkor lehet bármekkora egy vita, a mosolyotok felold minden feszültséget. Utána jöhet a békülős szex, és máris újra jöhet a boldogság!

Teljesen elfogadjátok egymást?

Ez az, ami kimutatja az igazi szerelmet! Más dolog az építő kritika, és más a folyamatos javítgatás, ami mögött a nem elfogadás van. Gondoljátok át, milyen gyakran mond véleményt a barátotok rólatok!

Valódi szeretet van a szerelem mögött?

Egyszerűnek hangzik, de nem az. A szeretet nem működik szerelem nélkül, és fordítva. A párod legyen az igazi mentőkötél, akibe mindig kapaszkodhatsz.

Mindig egymástól kértek tanácsot?

Ha van egy kérdés, amire nem tudjátok a választ, kit hívtok fel? Ha a társatokat, akkor minden rendben van, azonban ha más volt a válasz, érdemes elgondolkodni.

Ezek is érdekelhetnek

7 főbűn, amivel kinyírhatod a szexuális életeteket

Tuti tippek szingliknek!

Barátság extrákkal – hogyan működhet jól a szexpartnerség?

Forrás / Vous

Tovább
0