Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
HER

Mit tesz a pasi… szakítás után?



Iszik, nőzik és bulizik. Legalábbis a csajok szerint. Az elképzelés nem is áll olyan nagyon messze a valóságtól, de azért ne egyszerűsítsük le ennyire a férfi lelket. Őket is megviseli egy szerelem vége.

HERkapcsolat párkapcsolat szakítás szerelem férfi

Iszik és felhívja a haverokat

Hát persze, a szakítást meg kell beszélni, vagy férfi nyelven: meg kell ünnepelni a friss szabadságot. A pasik ritkán beszélnek a valódi érzéseikről, inkább nagy hangon, vagánykodva berúgnak, hogy a barátok távozása után félrészegen, magányosan depizzenek a történteken.

Valami olyat csinál, amit az ex nagyon utált

Az ex utálta a cigifüstöt? Akkor a pasi a szakítás után tutira vesz egy doboz bagót és füstöl, mint a gyárkémény. De ha a volt kedves utálta, ha délután kettőkor még pizsiben müzlit majszol az ágyban vagy a konyhapultnál állva eszi meg a szendvicsét, akkor már csak dacból is ezeket fogja művelni. Nem baj, hogy az ex mindezt már nem látja, önmaga előtt is bizonyítandó, hogy rajta nem uralkodik senki, tüntet a helytelenített szokásokkal.

Nem cserél lepedőt

Mert minek? És egyébként is, kit érdekel?

Számba veszi az előző exeket

A pasi szakítás utáni nosztalgikus hangulata nem merül ki a legutóbbi kedvesről való elmélkedésben. Eszébe jutnak az előző exek, és férfi hoz méltó módon többnyire mindegyikre ruhátlan valójában emlékszik. Erre mondják, hogy az idő minden emléket megszépít.

Pornót néz

Mert végre szabadon megteheti. És mert nincs jobb alternatíva.

HERkapcsolat párkapcsolat szakítás szerelem férfi

Ittasan csajozik

Akárki kezdeményezte is a szakítást, a pasinak azonnali megerősítésre van szüksége. Hogy kell valakinek. Hogy szükség van rá. Hogy jó még a nőknél, fel tud szedni bárkit. ezért némi alkoholból önbizalmat nyer, és valamilyen szórakozóhelyen vagy nagyobb baráti társaságban csajozni kezd. Aminek sokszor a nők részéről nevetés, a pasi részéről sírás a vége.

Felfrissíti a ruhatárát

Nem csak a nőknek terápia a vásárlás. A férfiak is szeretik új darabokkal feltölteni a ruhásszekrényt egy szakítás után. Az új ruhák új kezdetet jelentenek, önbizalmat adnak. És a férfi léleknek is jár ennyi kényeztetés és gondoskodás.

Gyúrni kezd

Nos, a szakítások egyik hasznos folyománya lehet a rendszeres testmozgás. A férfiak egy komolyabb szakítás után a felszabadult idejüket és energiájukat sokszor a sportba, testmozgásba ölik. Nem csak azért, hogy levezessék a feszültséget, hanem azért is, hogy növeljék az önbizalmukat és szívesebben nézzenek a tükörbe. A legjobb persze az lenne, ha ezzel a jó szokásukkal akkor sem hagynának fel, miután újra becsajoztak.

HERkapcsolat párkapcsolat szakítás szerelem férfi

Intenzívebben kezdi használni a közösségi oldalakat

És persze csupa olyan bejegyzést, megjegyzést és képet tesz közzé, amin remekül szórakozik, nagy társaságban van, önfeledten mulat, kirándul, utazik, bulizik. Hadd lássa mindenki – elsősorban az ex –, hogy az élet nem törte meg, mit neki a szakítás, szomorkodás helyett élvezi az életet. Kár, hogy ez a folyamatos bizonyítás gyakran elég izzadságszagúra sikeredik.

Újra randizni kezd

Minden férfi más, de az biztos, hogy minden pasinak időre van szüksége, mire nyitott lesz egy új kapcsolatra. A flörtök vagy az egyéjszakás kalandok nem számítanak. A valódi, új időszámítás akkor veszi kezdetét, ha egy férfi valóban randevúra hív egy nőt, és hajlandóságot mutat arra, hogy rendszeresen találkozgasson vele. Amikor ez bekövetkezik, a férfi egyértelműen a gyógyulás útjára lépett.

Ezek is érdekelhetnek

Tuti tippek szingliknek!

5 tipp, hogy ne aggódj tovább a szingliséged miatt

Ennyi! A tudomány szerint is egészséges szinglinek lenni

Forrás / Diéta és Fitnesz

Tovább
0

Ezek a jelek megmutatják, hogy tökéletes párkapcsolatban éltek-e



Honnan tudjátok, hogy a kapcsolatotok tökéletesen működik? Nem elég boldognak lenni, vannak apró jelek, melyekből kiderül, ti vagyok-e az igazi borsó meg a héja.

Figyeltek egymás apró jeleire?

boldog párok ismerik egymás rezdüléseit. Meg sem kell szólalnotok, és máris tudja a másik, hogy mire van szükségetek. Ha rossz napotok volt az irodában, sokszor elég egy kedves szó, ölelés, és máris boldogság önti el a szívetek.

Bármikor képesek vagytok nevetni?

Mindig csak pozitívan! Ha igazán jóban vagytok, akkor lehet bármekkora egy vita, a mosolyotok felold minden feszültséget. Utána jöhet a békülős szex, és máris újra jöhet a boldogság!

Teljesen elfogadjátok egymást?

Ez az, ami kimutatja az igazi szerelmet! Más dolog az építő kritika, és más a folyamatos javítgatás, ami mögött a nem elfogadás van. Gondoljátok át, milyen gyakran mond véleményt a barátotok rólatok!

Valódi szeretet van a szerelem mögött?

Egyszerűnek hangzik, de nem az. A szeretet nem működik szerelem nélkül, és fordítva. A párod legyen az igazi mentőkötél, akibe mindig kapaszkodhatsz.

Mindig egymástól kértek tanácsot?

Ha van egy kérdés, amire nem tudjátok a választ, kit hívtok fel? Ha a társatokat, akkor minden rendben van, azonban ha más volt a válasz, érdemes elgondolkodni.

Ezek is érdekelhetnek

7 főbűn, amivel kinyírhatod a szexuális életeteket

Tuti tippek szingliknek!

Barátság extrákkal – hogyan működhet jól a szexpartnerség?

Forrás / Vous

Tovább
0

4 árulkodó jel, hogy zsepikapcsolatban vagytok



Sokan vannak, akik kutyaharapást szőrével alapon próbálják begyógyítani a sebeiket egy fájdalmas szakítás után. Ilyenkor az új párjukra elsősorban vigaszként, vagyis „zsepiként” tekintenek, akinek elsírhatják a bánatukat, és aki átsegíti őket a nehéz időkön. Hogy aztán, amikor felépülnek, megújulva szépen továbbálljanak. 

Aki egy hosszú kapcsolat után rögtön fejest ugrik egy másikba, gyakran nincs is tisztában azzal, hogy még nem áll készen egy újabb szerelemre. Talán szeretné megspórolni a gyászt, a fájdalmat, és elhitetni magával, hogy könnyen továbblépett, de nem mindig ez a helyez. Sajnos a nehéz érzéseket nem mindig kerülhetjük meg, valamilyen formában vissza fognak térni. Lássuk, miből olvashatjátok ki, hogy a lelki szemetes szerepébe kerültetek.

Túl hamar túl nagy a szerelem

Persze, nem kizárt, hogy létezik szerelem első látásra, de azért jó, ha az ember hagy időt arra, hogy megismerje a másikatm mielőtt túl nagy érzelmekre ragadtatná magát. Ha a párotok rögtön extrém módon csodálni kezd, ti vagytok neki a Minden, de egyébként alig ismeritek egymást, akkor valószínűleg projektál, és csak szeretné azt hinni, hogy tényleg megtalálta élete párját. Lehet, hogy nagy szavakat használ, de egyébként a kapcsolat valahogy mégsem halad a mélyülés és a megalapozottság felé a megszokott módon. Talán mert bizonyos témákról nem akar beszélni.

Sokat beszél az exről

Valamiről viszont szívesen és sokat beszél: az exéről és a kapcsolatukról. Talán nem győzi ecsetelni a fájdalmát, az igazságtalanságot, ami érte, és gyakran feleleveníti az együtt töltött idő emlékeit. Ilyenkor érdemes emlékeznetek rá, hogy a párkapcsolat nem elsősorban a pszichológus szerepét tölti be. Persze, nem arról van szó, hogy ne lehetne egymást támogatni a nehezebb időkben, de az nem megfelelő alap a kapcsolathoz, ha mást sem csináltok, mint a másikat sajnáljátok. 

Váratlanul érte őt a szakítás

Ha valaki már tudja, hogy nem működik a kapcsolata jóval azelőtt, hogy ténylegesen is véget érne, van ideje hozzászokni a gondolathoz, hogy elválnak útjaik a párjával. Ilyenkor rövidebb ideig tart a kapcsolat utáni gyász és felépülés is, mint amikor valakit váratlanul ér a szakítás. Néhány hét, de sokszor még néhány hónap sem elég idő arra ebben az esetben, hogy feldolgozza, ami történt és továbblépjen. 

Már az elején úgy viselkedik, mintha régóta járnátok

Talán úgy érzitek, mintha a másik átlépett volna egy szakaszt, és rögtön a kapcsolat megállapodott részében szeretné érezni magát: hamar elkezdtek melegítőben flangálni otthon és együtt intézitek a bevásárlást és a különböző ügyeket. Szóval olyanok vagytok, mint egy összeszokott pár, pedig még csak néhány randin vagytok túl. Persze, olykor a zsepikapcsolat is komolyra fordulhat, de jobb, ha tisztában vagytok vele, hogy miben is vesztek részt valójában.

Forrás / Vous 

Ezek is érdekelhetnek: 

10 motiváló idézet Coco Chaneltől, ha úgy érzitek, nincs tovább 

Mondatok, amelyek garantálják a szakítást 

A megcsalás 9 fajtája - melyiket nem bocsátanád meg? 

 

 

 

 

Tovább
0

Többé nem vernek át titeket a pasik, ha figyeltek az apróságokra



Ő az igazi, érzem. Csak úgy előkerült a semmiből a mindent elsöprő kisugárzásával, és egyből levett a lábamról. Én kellek neki, nekem ő kell, egy életen át, csak mi ketten, boldogan. Ez már tényleg az igaz szerelem! Vagy mégsem? Ne hagyjátok magatokat többé átverni!

HERkapcsolat szerelem csalódás szakítás párkapcsolat

Nektek is ismerős? Kiderül a szerelmetekről, hogy nem az, akinek mutatja magát, rájöttök, hogy csak egy játék volt számára a kapcsolatotok, kiderült, hogy csak egyek vagyunk a sok közül, akiket hülyére vett. Mi persze vakon hittünk, bíztunk és szerettünk, teljesen feleslegesen. Most pedig itt állunk üresen, megtörve, ismét. De hogyan harcoljunk az átverés ellen? Honnan tudjuk, hogy megcsal? 

A megcsalás utánra már van egy remek tanácsunk, de jobb, ha inkább el sem jutunk odáig. Jöjjön néhány remek tipp, amit ha betartotok, biztosan nem lesztek többé átverve.

HERkapcsolat szerelem csalódás szakítás párkapcsolat

Kerüljük az alacsony önbecsülésű srácokat

Azok a pasik, akik nincsenek kibékülve saját magukkal és nem képesek az önszeretetre, bizony titeket sem fognak szeretni úgy, ahogyan érdemlitek.

Egészséges családi kapcsolatok

Vessünk egy pillantást az életére és a kapcsolataira. Normális, egészséges kapcsolatot ápol a családjával és a barátaival? Kellően felelősségteljes és tudatos a pénzügyekben is? Ha igen, nem érhet meglepetés és felesleges fejtörés a későbbiekben sem.

Rossz viselkedés

Gondoljuk végig azokat a tetteket, amik a múltban bántottak bennünket a pasink részéről. Passzív-agresszív megnyilvánulások, kritika, kommunikációhiány, ridegség stb. Ha az aktuális férfi szintén elköveti ezeket a hibákat, ne tűrjétek szó nélkül. Ha a figyelmeztetés után sem képes változtatni, nincs miről beszélni, hiszen úgyis csak bántani fog titeket, ha hagyjátok.

HERkapcsolat szerelem csalódás szakítás párkapcsolat

Boldogság

Ha a pillangórepkedés helyett görcsös hajfájás kísér a találkozóra vele, bizony baj van. Bízzatok az ösztöneitekben és kövessétek nyomon az érzéseiteket a másik féllel kapcsolatban. Ha több a rossz, mint a jó, ideje továbblépni, elvégre a megfelelő kapcsolat boldog, nyugodt és kényelmes. Nehéz megnyílni, ez nem kétség, de csak olyannak érdemes, aki tesz is érte.

Szavak helyett tettek

A tetteink fejezik ki igazán, amit érzünk és gondolunk, nem a szavaink. Így azt figyeljétek, a pasi mit tesz meg értetek. Leígérheti a csillagos eget is, ha egyébként tíz perce nincs rátok. Na, az ilyen pasit jobb egyből útjára engedni!

Ezek is érdekelhetnek: 

Ezért nincs kedve a párotoknak a szexhez 

Emiatt a 7 férfiszokás miatt szakítanak a nők 

3 + 1 dolog, amit tudnod kell a szerelemről 

 

 Forrás / Vous 

Tovább
0

Emiatt a 7 férfiszokás miatt szakítanak a nők



Sokszor elég pár apróság, hogy a nő azt mondja: nem bírja tovább. Ezek a hétköznapi dolgok ráadásul folyton ismétlődnek, így nem csoda, ha csak hosszú idő után jön rá a nő, hogy ezt nem akarja...

Sokszor a férfiak teljesen értetlenül fogadják, amikor a barátnőjük közli, hogy vége mindennek, hiszen egészen úgy festett, hogy minden rendben van a kapcsolatban. Ami általánosságban lehet, hogy úgy is volt, de vannak kisebb szokások, tulajdonságok, amiket hosszú ideig, akár évekig is tűr a nő, nyeli a haragját, aztán angolosan távozik.

1. Nem bírják a férfihisztit

Bizony, a férfiak is gyakran beleesnek ebbe a hibába: egyik nap kenyérre lehet kenni, másik nap pedig a nő lábujjhegyen kell, hogy járjon körülötte, mert mindenbe beleköt a párjuk. Az erősebb nem tagjainak is lehetnek rosszabb napjaik, és nem szégyen elmondani a nőnek, hogy mi a helyzet. Ugyanis a nők sokkal szívesebben meghallgatják a férfit, minthogy elviseljék a folyamatos érzelmi kitöréseket.

2. Amikor a pasi nem egy lepedőakrobata

Vannak helyzetek, amikor hiába van meg az összhang, a szex csapnivaló, a nő tehernek és feladatnak érzi a szerelmeskedést. A nők nagy része szégyelli elmondani, mire van szükségük az ágyban, ezért sokszor a férfiakra hárul a feladat, hogy kérdezzenek, és figyeljék a nő reakcióit.

3. Bosszantó, ha hallgat

A nőket iszonyatosan fel tudja bosszantani, ha a férfi minden alkalommal, amikor beszélgetést kezdeményeznek, csak odamorog egy igent vagy egy nemet, vagy továbbra is a kijelzőt vagy a monitort bújja, és semmit nem lehet vele megbeszélni. A dolgot csak tetőzi, ha a randik között a férfi egyáltalán nem jelentkezik telefonon, és nem is válaszol a nő hívásaira.

4. Ha mindent egyedül tervez meg

Elsőre még romantikus lehet a nő számára, ha a férfi spontán megszervez egy vacsorát, és fél óra múlva az étteremben is ülnek – de ha soha nem kérdi meg a párját, hogy mikor ér rá, vannak-e már tervei estére, azt hosszú távon egy nő se szereti. A nők ugyanis szeretik előre megtervezni a programjaikat, és többet is kell készülődniük egy alkalomra, mint a férfiaknak.

5. Folyton a haverokkal lóg

A nők többségének nincs kifogása az ellen, ha a párjuk elmegy a barátokkal is szórakozni; de ha soha nincs ideje a kapcsolatra, vagy az éjszaka közepén ér haza minden nap a buliból, akkor hamar útilaput kötnek a pasi talpára.

6. Amikor folyton hazudozik

A kegyes hazugságokat mindenki elnézi, de ha a pasi notórius hazudozó, főleg, ha henceg, az taszítja a nőket. A többségük azt se szereti, ha a férfi kíméletből nem árul el valamit; inkább néznek szembe a valósággal.

7. Amikor a férfi munkamániás

A nők ugyan imádják, ha egy férfi szereti a munkáját, és lelkesen csinálja, de azt nagyon nehezen viselik, ha a férfi emiatt elérhetetlen.

Ezek is érdekelhetnek

Honnan tudjuk, hogy a férfi szerelmes, anélkül hogy kimondaná?

5 Női Szeretőtípus, Aki Nem Is Akar Kilépni Ebből A Szerepből

Ennyi! A tudomány szerint is egészséges szinglinek lenni

Forrás / Ripost

Tovább
0
«
12