Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
HER

A pasik elárulták, mire figyelnek oda legjobban szex közben



Szeretkezés közben szinte kikapcsol az ember agya és csak az érzelmei irányítják, azonban vannak olyan mozzanatok, amikre mi, nők azért odafigyelünk. Hogy hogyan ér hozzánk a pasi, hogy milyen illata van és arra, hogy néz ránk közben. De vajon mi járhat ilyenkor az ő fejükben?

Egy nőnek általában fontos az, hogy a szeretkezés ne csak testi, hanem lelki együttlét is legyen. Így például, ha ilyenkor belenéztek a pasi szemébe, akkor ott egy pillanatra megláthatjátok azt. De fontos az is, hogy érint meg minket és mennyire figyel ránk oda. De a pasiknak vajon mi számít? Ők mire figyelnek oda a legjobban? A kérdést a YourTango fel is tette a pasiknak, akik név nélkül válaszolhattak. 

Mire figyelsz oda igazán szex közben?

  • ○ Az illatára, és arra, hogy a bőre érintkezik az enyémmel.
  • ○ Az arcára.
  • ○ Az arcára, ahogy mozog a teste, ahogy rám néz, a kiadott hangokra.
  • ○ Az egész lényére...
  • ○ A szenvedélyére, a lelkesedésére, arra, ahogy a teste mozog, a nyögésekre, arra, amiket mond.
  • ○ A remegő testükre az előjáték során. Az a legjobb dolog a világon.
  • ○ A kifejezéseire, amik elárulják, mennyire élvezi a szexet. És arra, hogy mozog a fenekük és a mellük.
  • ○ Arra, hogyan mozog, hogyan érez és a hangokra.
  • ○ Az örömre az arcán. Az arckifejezésekre és a testére. Ilyenkor azt akarod látni, hogy élvezik, a női test gyönyörű

Ezek is érdekelhetnek

7 főbűn, amivel kinyírhatod a szexuális életeteket

Barátság extrákkal – hogyan működhet jól a szexpartnerség?

A hálószobai fantáziáim mentették meg a házasságomat!

Forrás / Vous.hu

Tovább
0

A legszexistább mondatok, amiket valamiért senki nem kérdőjelez meg



Vannak mondatok, amiket már annyiszor hallottunk és annyiszor sujkoltak belénk, hogy el sem tudjuk képzelni, hogy nem lehetnek igazak. Pedig néha érdemes csak hátralépni néhányat és onnan ránézni a dolgokat: biztos, hogy jól van ez így?

szexizmus

Attól még, hogy valamit sokszor mondanak, nem lesz feltétlenül igaz – pontosan ez a helyzet az alábbi négy mondattal is, amit valamiért még mindig előszeretettel hangsúlyozunk. Pedig pont itt lenne az idő elfelejteni őket!

"A kék fiús, a rózsaszín lányos szín."

Bár a színeknek nincs nemük, a szülők mégis egyből vérszemet kapnak, amint kiderül a baba neme: a fiú csak kéket, a lány csak rózsaszínt hordhat. Hajlamosak vagyunk még a mai napig lenézni azokat a férfiakat, akik rózsaszínt hordanak, pedig valójában a rózsaszínnek nincs túl sok köze a nőiességhez, sőt: a 20. század elejéig a rózsaszín a férfiak színe volt, mivel egyszerre jelképezte az erőt (piros) és az ártatlanságot (fehér). Később, a 2. világháború idején kezdték csak a homoszexualitással kapcsolatba hozni – innen ered a szín lenézése és elnőiesítése.

"A nőnek a konyhában, a férfinak a munkában a helye."

A nemünk nem határozza meg, miben vagyunk jók: sok nőnek nagyon fontos, hogy pénzt keressen és eltartsa magát, néhány férfi viszont akkor érzi jól magát, ha főzhet és rendben tarthatja a lakást. Bár már kisgyerekkortól arra szocializáljuk a gyerekeinket, hogy "a lányok gondoskodnak, a fiúk keménykednek", fontos tudnotok, hogy ez nem biológia, csak társadalmi berögződés.

szexizmus

"Egy igazi férfi nem sír."

Érdekes, pedig nekik is vannak könnycsatornáik...

"A kulcs ami minden zárat kinyit, egy nagyon jó kulcs - viszont a zár, amit minden kulcs kinyit egy kurva szar zár."

Ugyan miért érne többet az a férfi, aki sok nővel lefekszik, mint az a nő, akinek már sok férfival volt dolga? Az, hogy kinek hány szexpartnere volt, mindenkinek a magánügye, az pedig, hogy emiatt elítélünk másokat inkább a saját szegénységi bizonyítványunk.

Ráadásul azok a férfiak, akik sok nővel lefeküdtek, de a partnerüket lenézik ugyanezért, azok kivel feküdtek le, hogy magas legyen az a bizonyos szám…?

Ezek is érdekelhetnek

Ha a férfi ezt az öt dolgot teszi, szinte biztos, hogy végleg vége lesz a házasságnak

5 dolog, ami kifejezetten sz@r és nehéz férfiak nélkül!

Mit tesz a pasi… szakítás után?

Tovább
0

7 főbűn, amivel kinyírhatod a szexuális életeteket



Az elején még mindent beleadsz, a hódítás összes csajos praktikáját beveted. Órákig tobzódsz a ruhásszekrény előtt, kipróbálod a YouTube-on látott smink tutorialokat, és minden egyes szőrszálat gondosan eltüntetsz.

Ez így megy az első hónapokban, még akár egy év után is, majd az összeköltözést követően lassan elkényelmesedsz. Na, ekkor jön a feketeleves! Lehet, hogy el sem jut a tudatodig, hogy a szexuális életedre irányuló erőfeszítések alulról súrolják a nullát. Hirtelen azon kapod magad, hogy még házasok sem vagytok, de már kihunyt a tűz. Amennyiben gondolkodnod kell, hogy felidézd magadban az utolsó hancúr időpontját, már baj van. Ezeket a bűnöket semmiképp ne kövesd el!

"Drágám, most jött ki a Trónok harca évadzáró epizódja, inkább hozz egy fröccsöt, kérlek. Kösziii!"

Ez a példa remekül tükrözi a fontossági sorrendet egy elkényelmesedett kapcsolatban. A Trónok harca megvár, és persze azt hiszed, hogy a párod is. De vajon meddig? Nyilván nem kell mindig haptákban állni, és az is érthető, ha te most inkább Havas Jonra vagy ráizgulva. De ebből ne legyen rendszer, mert a szerelmeddel jársz, nem a sorozatoddal.

"Fáj a fejem."

Tényleg fáj? Vagy csak lusta vagy megmozdulni és aktív szereplője lenni az ágytornának? Emberek vagyunk, elfáradunk, stresszesek leszünk, így teljesen érthető, ha épp nincs kedvünk aznap este adok-kapokot játszani. Sőt, néha az is beleférhet, hogy csak az egyik fél élvezze a kényeztetést. De fejfájásra hivatkozva kikerülni a szexet maximum egy ideiglenes megoldás lehet, ami hosszú távon egyáltalán nem kifizetődő. A többszöri visszautasítás után ne lepődj meg, ha a párodnak elmegy a kedve a kezdeményezéstől.

"Ma nem öltözöm fel, jó lesz itthonra a pizsama is."

Enyhén szólva is vágyölő. Olykor beleférhet egy-egy ilyen nap, de ha a pizsama bulik rendszeressé válnak, mert annyira lusta vagy, hogy még felöltözni sincs kedved, a párod nem egy nőt, hanem egy babusgatni való plüssállatot fog látni benned. Ettől még szeret, és tetszel neki így is, csak épp nem biztos, hogy rád fog gerjedni. Nem a barátnőddel vagy a szüleiddel élsz, hanem a kedveseddel, akit minden nap újra és újra meg kell hódítanod!

"Anya vagyok, nem szexistennő."

Attól, mert anya leszel, még ne felejts el nőnek lenni! Persze ez egy rohadt nehéz dolog, főleg, amikor még nagyon pici a baba, és folyamatos törődést igényel. Te kialvatlan vagy, nyűgös, az ágyról pedig csak egy kiadós alvás jut eszedbe, és még csak véletlenül sem a szex. Ilyenkor senki sem várhatja tőled, hogy egy szabad percedben kiéhezett vadmacskaként rohand le a párod.

De ahogy fokozatosan beleszoktok a gyerekkel az új rendszerbe, és neked is több tered lesz, kezdj el újjáéledni a hamvaidból! Amikor a gyerkőcnek kialakul a napi rutinja, akkor már nektek is jut egy kis lopott idő egymásra. És ekkor csak nőnek kell lenned. Hidd el, neked is jól fog esni!

"Ezt a vodka-narancsot még betolom."

Látott ő már mindenhogyan, egy kis részegség mit számít? Érzed, hogy kezdesz bekarcolni a baráti iszogatás közben, de ki előtt szégyellnéd magad? Majd életed szerelme hazacipel, sőt, a hányós lavórt is behozza éjszakára, miközben a hajadat fogja rókázás közben. Szexi... Ki lehet rúgni a hámból, ki lehet ereszteni a gőzt, be lehet csiccsenteni. De egész éjjel piásan fetrengeni a párod előtt az ágyban azért nem ildomos. Főleg akkor nem, ha rendszert csinálsz belőle.

"Nincs kedvem szőrteleníteni, sötétben úgysem látszik majd."

Az első randira még felkeresed a legmenőbb gyantázó szalont, az összeköltözés után nem sokkal meg már az egyhetes borostával is vígan eléldegélsz. Télen, hideg időben ez hatványozottabban fordul elő, engedsz a kísértésnek, és inkább elbújtatod azokat a fránya szőrszálakat. A párod is látja, hogy emberből vagy, és egy jó kapcsolat nem a szőrtelenítésen áll vagy bukik, mégis rengeteget számít, hogy még évek múltán is maximálisan odafigyelsz magadra és a nőiességedre.

"Szerintem nem gond, ha nyitva hagyom a fürdőszoba ajtót."

Az egymás előtti pisilés, nagy wc-zés, lábköröm vágás, tamponcsere és egyéb magánügyek könnyedén a tűz kioltásához vezethetnek. Hajlamos az ember túlságosan is megnyílni, belazulni, mivel úgyis elfogadjuk egymást, hát akkor miért játszanám azt a nőt, aki sosem pukizik? Pedig csak egy kicsit oda kell figyelni arra, hogy tiszteletben tartsuk a másik privát szféráját. Mert nem attól leszünk mélyen kötődő lelki társak, hogy egymás előtt is képesek vagyunk pisilni.

Hölgyeim, a főbűnök egyike a lustaság, amely a szexuális vágy legfőbb gyilkosa. Ne tökéletesek legyünk, csak szimplán igazi nők!

Ezek is érdekelhetnek: 

Tuti tippek szingliknek 

Barátság extrákkal - hogyan működhet jól a szexpartnerség?

Mondatok, amelyek garantálják a szakítást 

Forrás / SHE.HU 

 

 

Tovább
0

Barátság extrákkal – hogyan működhet jól a szexpartnerség?



Vegyes érzelmek veszik körül a „barátság extrákkal” kapcsolatokat, általában mindenki meg van róla győződve, hogy rossz vége lesz, mert az egyik majd biztos többet akar egy idő után. Pedig akár jól működő kapcsolathelyettesítő is lehet, ha nem akarsz elköteleződni senki mellett, de nem is akarod a szexpartnereidet váltogatni hetente.

HERkapcsolat párkapcsolat barátság szex

Kelly Gonsalves szexcoach szerint legtöbbször ott csúszik félre egy ilyen, alapvetően szexpartneri kapcsolat, hogy azt gondolják a benne lévők, hogy nem kell törődniük a másik érzéseivel. Az igaz, hogy nem olyan módon kell törődni, mint egy romantikus kapcsolatban, ahol hűséget fogadtok egymásnak, de attól még senki sem szereti guminőnek/gumiférfinak érezni magát, tehát ha szexre kerül a sor, igenis szükség van arra, hogy legyen lelki intimitás is a két ember között, hogy tényleg működjön a barátság extrákkal.

A következő három szabály a legfontosabb, ha azt akarod, hogy senki se sérüljön egy szexpartneri kapcsolatban.

1. Pontosan tisztázzátok, mit szeretnétek egymástól!

A barátság extrákkal fogalma mindenkinek mást jelent, nem biztos, hogy ugyanazt gondolja róla a szexpartnered. Zhana Vrangalova, szexuálisviselkedés-kutató szerint a leggyakrabban az okoz csalódást az ilyen kapcsolatokban, hogy nincs őszinte és nyílt kommunikáció a felek között. Beszélni kell az elvárásokról, pontosan meghatározni, milyen keretek között akartok együtt lenni, és mit akartok egymástól.

Másokkal is lehet szexelni? Hogyan védekeztek? Lehet összebújni szex után? Egymásnál alvás mehet? Randiztok másokkal? Ilyen és még ezernyi hasonló kérdést kell egymásnak és magatoknak feltenni, hogy tisztázzátok a kapcsolat feltételeit.

HERkapcsolat párkapcsolat barátság szex

2. Beszéljetek az érzéseitekről!

Myisha Battle szexterapeuta szerint elengedhetetlen, hogy bizonyos időközönként a fent átbeszélt témákat újra elővegyétek, és elmondjátok az érzéseiteket. Mivel emberek vagytok, és nem szexuális segédeszközök, ezért teljesen természetes, ha idővel változnak az érzéseitek, és újra kell gondolnotok a kapcsolatotokat.

Ha már nem szeretnéd folytatni a szexpartnerséget, akkor semmiképpen ne válaszd a szó nélkül lelépsz megoldást, mert csak felesleges fájdalmat okozol a másiknak. Ha elkezdtél többet érezni, mint tervezted, akkor is meg kell beszélni, mert közösen találhattok rá megoldást. Még ha csak szex is van köztetek, akkor is tisztelnetek kell egymás érzéseit.

HERkapcsolat párkapcsolat barátság szex

3. Legyetek empatikusak!

Attól még, hogy csak barátok vagytok extrákkal, nem kell ezt fegyverként használni, és minden vitás helyzetben feltett kézzel közölni, hogy „Nem vagyunk párkapcsolatban, nem vagyok felelős érted!” .Valóban nem vagytok párkapcsolatban, de a barátság attól még barátság, ugyanúgy kell bánni a másikkal, mint egy barátoddal tennéd, akit szeretsz. Ugyanúgy kell vigyázni az érzéseire, és empatikusan állni hozzá, ha egy helyzet felidegesíti.

Ha pedig azt veszed észre, hogy a szexpartnered nem tiszteli az érzéseidet, akkor eljött az ideje, hogy kijelöld a határaidat, és megmondd neki, hogy nem tűröd a viselkedését, szex ide vagy oda. Az egész barátság extrákkal jelenség azért jött létre, hogy jól érezzék magukat az emberek, ezt tiszteletlenséggel, megalázással vagy a másik lehúzásával nem lehet elérni. Ugyanaz érvényes a szexpartnerségre, mint bármelyik másik emberi kapcsolatra: legyél kedves, és kommunikálj nyíltan.

Ez is érdekelhet

4 árulkodó jel, hogy zsepikapcsolatban vagytok

Mondatok, amelyek garantálják a szakítást

A megcsalás 9 fajtája - Melyiket nem bocsátanád meg?

Forrás / nlc.hu

Tovább
0

Ezért nincs kedve a párotoknak a szexhez



Mindenki számára ismerős a helyzet: kívánjátok a párotokat, ám ő nemet mond a felkérésre. Ilyenkor nem kell a legrosszabbra gondolni, nagyon egyszerű okai is lehetnek annak, hogy éppen nincs kedve a szexhez.

HERkapcsolat párkapcsolat intim szex

Ragozhatjuk sokáig és dőlhetnek a szakszavak annak elemzése során Ragozhatjuk sokáig és dőlhetnek a szakszavak annak elemzése során, hogy miért mondott nemet a párod az esti felkérésre.

Néha azonban hétköznapi okok vezetnek a NEM-hez, például egy kicsúszott, buta, nem a helyzethez illő szó. Például tettél valami kellemetlen megjegyzést az ebédre. Szóba hoztad az exét, vagy szóba került a te exed. Nem vetted észre, hogy fodrásznál volt (vagyis figyelmetlen voltál), ráreccsentél, mert ügyetlenül parkolt. Hangosan álmodozott egy téli tengerparti útról, te meg éles hangon helyreigazítottad, mert ÚGYSE lesz pénzetek utazni.

Nem küldtél neki egész héten egy darab nyomorult sms-t, a táskádba csempészett csokit meg nem vetted észre. Nem hívtad fel miatta kedvesen és szerelemmel teli hangon, ráadásul így bele is olvadt a táskába.... súrolhatta fél délután, hogy eltüntesse a nyomait.

HERkapcsolat párkapcsolat intim szex

Nem vetted észre szép gesztusát, hogy kiváltotta a horgászengedélyed, pedig máskor inkább dünnyög, ha horgászni mégy....Rendet rakott a szerszámos ládádban, de te nem arra figyeltél fel, hanem szitkozódtál a fogaid között, mert hol a francba van a hatos csavarhúzó?

Egész nap súrolta  a lakást, estére kimerült, olvasni akart, te meg megkérdezted nem hozna e neked egy sört? Persze hozott, de azért rosszul esett neki, hogy NEM ajánlottad fel Te neki a szolgálataidat. Például, hogy megmasszírozod a lábát.

Elvárások, figyelmetlenség, kellemetlen szavak..... apróságok..... figyelni kell jobban, figyelni kell nagyon úgy hiszem. Nem csak a szex miatt.

Ezek is érdekelhetnek

Emiatt a 7 férfiszokás miatt szakítanak a nők

"Fontosabb a munkája, mint én?" – Mi van, ha a pasi túl sokat dolgozik?

A hálószobai fantáziáim mentették meg a házasságomat! 

Forrás / Ladies & Gentlemen

Tovább
0
«
12