Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
HER

A pasik elárulták, mire figyelnek oda legjobban szex közben



Szeretkezés közben szinte kikapcsol az ember agya és csak az érzelmei irányítják, azonban vannak olyan mozzanatok, amikre mi, nők azért odafigyelünk. Hogy hogyan ér hozzánk a pasi, hogy milyen illata van és arra, hogy néz ránk közben. De vajon mi járhat ilyenkor az ő fejükben?

Egy nőnek általában fontos az, hogy a szeretkezés ne csak testi, hanem lelki együttlét is legyen. Így például, ha ilyenkor belenéztek a pasi szemébe, akkor ott egy pillanatra megláthatjátok azt. De fontos az is, hogy érint meg minket és mennyire figyel ránk oda. De a pasiknak vajon mi számít? Ők mire figyelnek oda a legjobban? A kérdést a YourTango fel is tette a pasiknak, akik név nélkül válaszolhattak. 

Mire figyelsz oda igazán szex közben?

  • ○ Az illatára, és arra, hogy a bőre érintkezik az enyémmel.
  • ○ Az arcára.
  • ○ Az arcára, ahogy mozog a teste, ahogy rám néz, a kiadott hangokra.
  • ○ Az egész lényére...
  • ○ A szenvedélyére, a lelkesedésére, arra, ahogy a teste mozog, a nyögésekre, arra, amiket mond.
  • ○ A remegő testükre az előjáték során. Az a legjobb dolog a világon.
  • ○ A kifejezéseire, amik elárulják, mennyire élvezi a szexet. És arra, hogy mozog a fenekük és a mellük.
  • ○ Arra, hogyan mozog, hogyan érez és a hangokra.
  • ○ Az örömre az arcán. Az arckifejezésekre és a testére. Ilyenkor azt akarod látni, hogy élvezik, a női test gyönyörű

Ezek is érdekelhetnek

7 főbűn, amivel kinyírhatod a szexuális életeteket

Barátság extrákkal – hogyan működhet jól a szexpartnerség?

A hálószobai fantáziáim mentették meg a házasságomat!

Forrás / Vous.hu

Tovább
0

Melegszendvics másképp - 3 változatban



Ki ne emlékezne a sulibüfékben, egyetem környéki kiskocsmákban árult melegszendvicsekre, vagy azokra, amelyek a koliban készültek - valószínűleg rémesek lehettek mai szemmel nézve, de az emlékek és a nosztalgia távolsága megszépíti őket. Ettől függetlenül a melegszendvics tényleg irtó jó és praktikus megoldás, és zseniális étel a maga egyszerűségében, ha azt a keveset, ami kell neki, megadjuk - a legjobb alapanyagokból.

HERrecept recept

Nyúlós sajt, ropogós kenyér, ennyi már elég is a boldogsághoz, és nem kell elrontani úgynevezett "löncshússal" vagy darált párizsiból kevert melegszendvicskrémmel. Persze ízlés kérdése, és lehet retro "szendókat" is készíteni, de ha igazán jót szeretnénk, elég a sajt és a kenyér mellé pár szelet bacon, egy alma, maréknyi rukkola vagy bébi spenót, egy kis fej lilahagyma, de gyakorlatilag bármi sokkal természetesebbet is pakolhatunk a kenyérszeletek közé, mint a konzerv hús vagy a legolcsóbb felvágott. Gyors, kiadós, laktató, pár perc alatt megvan - igazi főnyeremény.

Valószínűleg sokan emlékeznek még a klasszikus alumínium kis szendvicssütőre, sok háztartás egyik legfontosabb darabja volt, de mára átvette a helyét a kontakt grill, amiben nagyon egyszerűen és gyorsan átsül a melegszendvics, de igazából egy egyszerű serpenyő is tökéletes a melegszendvicshez - igen, a sütőt sem kell bekapcsolni, hogy mennyei melegszendvicsünk legyen. Jöjjön 3 receptötlet bizonyságként!

HERrecept recept

Melegszendvics baconnel

Hozzávalók: 8 szelet kenyér, 8 szelet bacon, 2 marék reszelt sajt

Elkészítés: Egy serpenyőt szárazon felforrósítunk, a baconszeleteket ropogósra sütjük benne. Közben a kenyérszeletek felén elosztjuk a reszelt sajt felét, rárakosgatjuk a sült bacont, megszórjuk a maradék reszelt sajttal, lezárjuk a maradék kenyérszeletekkel. A serpenyőből a baconből kisült zsírt felét kiöntjük egy tálkába, a serpenyőbe tesszük a 4 szendvicset, 2-3 perc alatt az egyik oldalon megsütjük, majd megfordítjuk, a maradék zsiradékot a serpenyőbe öntjük, de nem a szendvicsre, hanem alá, és 2 perc alatt készre sütjük.

HERrecept recept

Melegszendvics almával

Hozzávalók: 8 szelet kenyér, 1 alma, 2 evőkanál vaj, 2 marék reszelt cheddar - vagy más karakteresebb - sajt

Elkészítés: Az almát meghámozzuk, kicsumázzuk, vékony szeletekre vágjuk. A kenyérszeleteket vékonyan megkenjük minden oldalukon vajjal, a felét megszórjuk reszelt sajttal, kirakjuk az almaszeletekkel, jöhet a maradék sajt, majd befedjük a maradék vajas kenyérszeletekkel. Serpenyőben oldalanként 2-3 perc alatt, kontakt sütőben 2-3 perc alatt megsütjük.

HERrecept recept

Melegszendvics mediterrán módra

Hozzávalók: 8 szelet kenyér, 1 golyóbis mozzarella, 1 kis fej lilahagyma, 1 paradicsom, 1 marék rukkola, 2 evőkanál vaj, só, bors

Elkészítés: A lilahagymát meghámozzuk, vékonyan felszeleteljük a oaradicsommal és a mozzarellával együtt. A kenyérszeleteket vékonyan megkenjük minden oldalukon vajjal, kirakjuk a paradicsomszeletekkel, a mozzarella felével, mehet rá a lilahagyma és a rukkola, sózzuk, borsozzuk, befedjük a mozzarellával és a maradék vajas kenyérszeletekkel, és serpenyőben oldalanként 2-3 perc alatt, kontakt grillben 2-3 perc alatt megsütjük.

Ezek is érdekelhetnek

Alakbarát palacsinta - alaprecept 2 hozzávalóval és variációkkal

A 3 leghatékonyabb villámdiéta

Mennyei jeges desszert: fagyitorta Olaszországból

Forrás / Cookta

Tovább
0

13 magyarázat arra, miért imádunk aludni



Imádok aludni. És imádom az ágyamat, a pizsimet és azt a komplett egyórás procedúrát, amíg a paplan alá kerülök. Nem úgy van az, hogy csak fogom és befekszem. Csak úgy. Erre fel kell készülni. Ráadásul nem véletlen, hogy ennyire szeretjük az alvást és a hozzá tartozó rituálékat.

A legnagyobb bajom egyértelműen a reggelekkel van. Borzalmas. Még a nap is rossz helyen áll. Régen bezzeg át tudtam aludni fél napokat, éjféltől egészen délután egyig-kettőig. Most meg virrasztok reggelig, mint a nagyanyáim. Aztán nagy nehezen elalszom. Mire elalszom, kelhetek is fel. Mert ugye a nap reggel indul sajnos és nem délben.

Ki korán kel, aranyat lel.

De hol az aranyam?

Most összegyűjtöttem 13 okot, amiért imádunk aludni:

  1. Kikapcsolja az agyat és nem foglalkoztok azzal, ami másnap lesz vagy ami tegnap volt.
  2. Egyedül lehettek a gondolataitokkal.
  3. Álmodozhattok – és nem néznek hülyének.
  4. Az ágyba nem kell divatosan öltözni, szóval bármit (vagy semmit) felvehettek az alváshoz.
  5. Mert este 7-kor ágyban lenni sokkal jobb, mint reggel 7-kor felkelni.
  6. Az ágyatokat tulajdonképpen ebédlőnek is használhatjátok. Ne mondjátok, hogy még soha nem ettetek az ágyatokban! Evés + alvás = teljes harmónia, békesség, boldogság a léleknek.
  7. Ha a pasitokkal alszotok, rengeteg időt együtt tölthettek. És még beszélgetnetek sem kell.
  8. Mindegy, mennyire vagytok épp kikészülve az élettől, az alvásnak már a gondolata is javítja a hangulatotokat.
  9. Mert imádjuk a "csak még öt perc" érzést reggelente – főleg, ha van lehetőség további öt perc henyélésre. Mondjuk arra mindig van.
  10. Az alvás szépít. Legalábbis a fáradt, karikás szemeket biztos eltünteti.
  11. Másnaposság? Felejtsétek el, csak aludjatok egy nagyot!
  12. Majdnem olyan, mintha meditálnátok. Csak közben nem kell megtalálni a lelki békéteket.
  13. Mert annál jobb érzés nincs a világon, mikor felkeltek és tudjátok, hogy csak órákkal később kell elhagyni az ágyatokat.

Ezek is érdekelhetnek

Tuti tippek szingliknek!

5 tipp, hogy ne aggódj tovább a szingliséged miatt

Ennyi! A tudomány szerint is egészséges szinglinek lenni

Forrás / Vous

Tovább
0

Mit tesz a pasi… szakítás után?



Iszik, nőzik és bulizik. Legalábbis a csajok szerint. Az elképzelés nem is áll olyan nagyon messze a valóságtól, de azért ne egyszerűsítsük le ennyire a férfi lelket. Őket is megviseli egy szerelem vége.

HERkapcsolat párkapcsolat szakítás szerelem férfi

Iszik és felhívja a haverokat

Hát persze, a szakítást meg kell beszélni, vagy férfi nyelven: meg kell ünnepelni a friss szabadságot. A pasik ritkán beszélnek a valódi érzéseikről, inkább nagy hangon, vagánykodva berúgnak, hogy a barátok távozása után félrészegen, magányosan depizzenek a történteken.

Valami olyat csinál, amit az ex nagyon utált

Az ex utálta a cigifüstöt? Akkor a pasi a szakítás után tutira vesz egy doboz bagót és füstöl, mint a gyárkémény. De ha a volt kedves utálta, ha délután kettőkor még pizsiben müzlit majszol az ágyban vagy a konyhapultnál állva eszi meg a szendvicsét, akkor már csak dacból is ezeket fogja művelni. Nem baj, hogy az ex mindezt már nem látja, önmaga előtt is bizonyítandó, hogy rajta nem uralkodik senki, tüntet a helytelenített szokásokkal.

Nem cserél lepedőt

Mert minek? És egyébként is, kit érdekel?

Számba veszi az előző exeket

A pasi szakítás utáni nosztalgikus hangulata nem merül ki a legutóbbi kedvesről való elmélkedésben. Eszébe jutnak az előző exek, és férfi hoz méltó módon többnyire mindegyikre ruhátlan valójában emlékszik. Erre mondják, hogy az idő minden emléket megszépít.

Pornót néz

Mert végre szabadon megteheti. És mert nincs jobb alternatíva.

HERkapcsolat párkapcsolat szakítás szerelem férfi

Ittasan csajozik

Akárki kezdeményezte is a szakítást, a pasinak azonnali megerősítésre van szüksége. Hogy kell valakinek. Hogy szükség van rá. Hogy jó még a nőknél, fel tud szedni bárkit. ezért némi alkoholból önbizalmat nyer, és valamilyen szórakozóhelyen vagy nagyobb baráti társaságban csajozni kezd. Aminek sokszor a nők részéről nevetés, a pasi részéről sírás a vége.

Felfrissíti a ruhatárát

Nem csak a nőknek terápia a vásárlás. A férfiak is szeretik új darabokkal feltölteni a ruhásszekrényt egy szakítás után. Az új ruhák új kezdetet jelentenek, önbizalmat adnak. És a férfi léleknek is jár ennyi kényeztetés és gondoskodás.

Gyúrni kezd

Nos, a szakítások egyik hasznos folyománya lehet a rendszeres testmozgás. A férfiak egy komolyabb szakítás után a felszabadult idejüket és energiájukat sokszor a sportba, testmozgásba ölik. Nem csak azért, hogy levezessék a feszültséget, hanem azért is, hogy növeljék az önbizalmukat és szívesebben nézzenek a tükörbe. A legjobb persze az lenne, ha ezzel a jó szokásukkal akkor sem hagynának fel, miután újra becsajoztak.

HERkapcsolat párkapcsolat szakítás szerelem férfi

Intenzívebben kezdi használni a közösségi oldalakat

És persze csupa olyan bejegyzést, megjegyzést és képet tesz közzé, amin remekül szórakozik, nagy társaságban van, önfeledten mulat, kirándul, utazik, bulizik. Hadd lássa mindenki – elsősorban az ex –, hogy az élet nem törte meg, mit neki a szakítás, szomorkodás helyett élvezi az életet. Kár, hogy ez a folyamatos bizonyítás gyakran elég izzadságszagúra sikeredik.

Újra randizni kezd

Minden férfi más, de az biztos, hogy minden pasinak időre van szüksége, mire nyitott lesz egy új kapcsolatra. A flörtök vagy az egyéjszakás kalandok nem számítanak. A valódi, új időszámítás akkor veszi kezdetét, ha egy férfi valóban randevúra hív egy nőt, és hajlandóságot mutat arra, hogy rendszeresen találkozgasson vele. Amikor ez bekövetkezik, a férfi egyértelműen a gyógyulás útjára lépett.

Ezek is érdekelhetnek

Tuti tippek szingliknek!

5 tipp, hogy ne aggódj tovább a szingliséged miatt

Ennyi! A tudomány szerint is egészséges szinglinek lenni

Forrás / Diéta és Fitnesz

Tovább
0

Csokis muffin egészségesen és nagyon zabosan



Nem, igazából nem vagyunk zabos hangulatban, de a gluténmentesen is beszerezhető zabból megint egy elképesztően finom változat készült. Süti, mégpedig csokis, puha, illatos, egyszerű – ami desszert, de akár reggeli és uzsonna is lehet, a zabkása alternatívájaként.

Majdnem olyan állagú, mint a brownie, kívül finoman roppan, belül szinte krémes, meglehetősen csokis, készülhet akár mindenmentesen, de akinek ez nem fontos, tojással és cukorral is nagyon finom, ami ráadásul napokig puha marad, mármint ha marad, vagyis el nem fogy szélsebesen.

Ez a zabos muffin nagyon egyszerűen összeállítható, fűszerekkel és belevalókkal jól variálható, piknikre, uzsonnára, de egy kávé mellé reggelinek is ideális, egy jól záródó dobozban a hűtőben egész héten bármikor jó szolgálatot tehet. Kanalas változatunkhoz még mérleg sem kell!

Csokis muffin zabpehellyel

Hozzávalók:

  • 12 púpos evőkanál apróbb szemű zabpehely
  • 6 csapott evőkanál holland kakaópor
  • 6 evőkanál barna cukor vagy méz (vagy alternatív édesítő)
  • 1/2 csomag sütőpor
  • csipet só
  • maréknyi mazsola, vörös áfonya, bármilyen aszalt gyümölcs
  • 2,5 dl tej (vagy növényi tej)
  • 2 evőkanál lenmagpehely 5 evőkanál vízzel elkeverve (vagy 2 tojás)

Elkészítés: A száraz hozzávalókat alaposan elkeverjük, majd hozzáadjuk először a tej (vagy magtej) felét, majd a tojást vagy a lenmagpehely-víz keverékét, alaposan elkeverjük, majd hozzáöntjük a maradék tejet (magtejet).

A masszát egyenletesen elosztjuk egy 12  adagos muffinformába, és 180 fokos sütőbe toljuk, ahol 30-35 perceig sütjük. Tűpróbával, fogpiszkálóval ellenőrizhető, hogy kellően átsült-e, direkt jó, ha a belseje kicsit ragacsos...

Ezek is érdekelhetnek

Puha vajas gofri egyszerűen, békebeli belga recepttel

Mennyei jeges desszert: fagyitorta Olaszországból

Jeges sárgadinnyeleves - a pofonegyszerű, de különleges

Forrás / Cookta

Tovább
0