Néha igazán szeretnénk belelátni a férfiak fejébe, hiszen az érzelmeiket sokkal ritkábban tudják kifejezni, főleg hozzánk, nőkhöz képest. A szerelem azonban nem csak úgy nyilvánulhat meg, ha kimondja az adott személy a bűvös „szeretlek” szót, rengeteg más jelből is tudhatjuk, mik is a férfi érzelmei. Mutatunk ezekből most néhányat.

HERpárkapcsolat szerelem párkapcsolat

Ha olyan pasit szeretünk, aki korántsem a szavak embere, ráadásul harapófogóval kell kiszedni belőle, hogy éppen mit gondol vagy érzez, ez bennünk elképesztő nagy bizonytalanságot okozhat, hiszen folyamatosan azon kell gondolkoznunk, vajon minden rendben van-e, elrontottunk-e valamit, és egyáltalán kölcsönösek-e párunk érzelmei irántunk. Szerencsére azonban nem csupán a kimondott szavak számítanak a szerelemben, hiszen a gesztusok és a tettek sokkal árulkodóbbak. Nézzük meg, honnan lehet tudni, hogy a férfi szerelmes, akkor is, ha nem mondja ki.

Csók

Ha bizonytalanok vagyunk párunk érzelmeiben, akár egyetlen csók is elég lehet arra, hogy eldöntsük, hogyan is érez irántunk. A szenvedélyes, hosszan tartó csók ugyanis sokkal többet árul el a férfi emócióiról, mint akárhány kimondott szó.

Gyakran telefonál

Általában a pasiktól nem várjuk el, hogy folyamatosan telefonáljanak, hiszen sok esetben szeretik a külön töltött időt is. Ha azonban sokszor keres minket a férfi telefonon, akár napi többször is, az elég biztos jel lehet arra, hogy sokat gondol ránk és szerelmes belénk.

Bemutat minket a barátainak

Ha csak futó kalandnak számítunk a pasinak, és nem tervez hosszú távra, valószínűleg soha nem fogunk találkozni egy ismerősével sem. Ha azonban bemutat a barátainak, sőt elhív a közös eseményekre is, az elég sokat mondó jelzés arra, hogy a kapcsolat nem csak egy múló hóbort számára.

Ezek is érdekelhetnek

Ennyi! A tudomány szerint is egészséges szinglinek lenni

3+1 dolog, amit tudnod kell a szerelemről!

5 női szeretőtípus, aki nem is akar kilépni ebből a szerepből

Forrás / Ridikül.hu