Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
HER

Mit tesz a pasi… szakítás után?



Iszik, nőzik és bulizik. Legalábbis a csajok szerint. Az elképzelés nem is áll olyan nagyon messze a valóságtól, de azért ne egyszerűsítsük le ennyire a férfi lelket. Őket is megviseli egy szerelem vége.

HERkapcsolat párkapcsolat szakítás szerelem férfi

Iszik és felhívja a haverokat

Hát persze, a szakítást meg kell beszélni, vagy férfi nyelven: meg kell ünnepelni a friss szabadságot. A pasik ritkán beszélnek a valódi érzéseikről, inkább nagy hangon, vagánykodva berúgnak, hogy a barátok távozása után félrészegen, magányosan depizzenek a történteken.

Valami olyat csinál, amit az ex nagyon utált

Az ex utálta a cigifüstöt? Akkor a pasi a szakítás után tutira vesz egy doboz bagót és füstöl, mint a gyárkémény. De ha a volt kedves utálta, ha délután kettőkor még pizsiben müzlit majszol az ágyban vagy a konyhapultnál állva eszi meg a szendvicsét, akkor már csak dacból is ezeket fogja művelni. Nem baj, hogy az ex mindezt már nem látja, önmaga előtt is bizonyítandó, hogy rajta nem uralkodik senki, tüntet a helytelenített szokásokkal.

Nem cserél lepedőt

Mert minek? És egyébként is, kit érdekel?

Számba veszi az előző exeket

A pasi szakítás utáni nosztalgikus hangulata nem merül ki a legutóbbi kedvesről való elmélkedésben. Eszébe jutnak az előző exek, és férfi hoz méltó módon többnyire mindegyikre ruhátlan valójában emlékszik. Erre mondják, hogy az idő minden emléket megszépít.

Pornót néz

Mert végre szabadon megteheti. És mert nincs jobb alternatíva.

HERkapcsolat párkapcsolat szakítás szerelem férfi

Ittasan csajozik

Akárki kezdeményezte is a szakítást, a pasinak azonnali megerősítésre van szüksége. Hogy kell valakinek. Hogy szükség van rá. Hogy jó még a nőknél, fel tud szedni bárkit. ezért némi alkoholból önbizalmat nyer, és valamilyen szórakozóhelyen vagy nagyobb baráti társaságban csajozni kezd. Aminek sokszor a nők részéről nevetés, a pasi részéről sírás a vége.

Felfrissíti a ruhatárát

Nem csak a nőknek terápia a vásárlás. A férfiak is szeretik új darabokkal feltölteni a ruhásszekrényt egy szakítás után. Az új ruhák új kezdetet jelentenek, önbizalmat adnak. És a férfi léleknek is jár ennyi kényeztetés és gondoskodás.

Gyúrni kezd

Nos, a szakítások egyik hasznos folyománya lehet a rendszeres testmozgás. A férfiak egy komolyabb szakítás után a felszabadult idejüket és energiájukat sokszor a sportba, testmozgásba ölik. Nem csak azért, hogy levezessék a feszültséget, hanem azért is, hogy növeljék az önbizalmukat és szívesebben nézzenek a tükörbe. A legjobb persze az lenne, ha ezzel a jó szokásukkal akkor sem hagynának fel, miután újra becsajoztak.

HERkapcsolat párkapcsolat szakítás szerelem férfi

Intenzívebben kezdi használni a közösségi oldalakat

És persze csupa olyan bejegyzést, megjegyzést és képet tesz közzé, amin remekül szórakozik, nagy társaságban van, önfeledten mulat, kirándul, utazik, bulizik. Hadd lássa mindenki – elsősorban az ex –, hogy az élet nem törte meg, mit neki a szakítás, szomorkodás helyett élvezi az életet. Kár, hogy ez a folyamatos bizonyítás gyakran elég izzadságszagúra sikeredik.

Újra randizni kezd

Minden férfi más, de az biztos, hogy minden pasinak időre van szüksége, mire nyitott lesz egy új kapcsolatra. A flörtök vagy az egyéjszakás kalandok nem számítanak. A valódi, új időszámítás akkor veszi kezdetét, ha egy férfi valóban randevúra hív egy nőt, és hajlandóságot mutat arra, hogy rendszeresen találkozgasson vele. Amikor ez bekövetkezik, a férfi egyértelműen a gyógyulás útjára lépett.

Ezek is érdekelhetnek

Tuti tippek szingliknek!

5 tipp, hogy ne aggódj tovább a szingliséged miatt

Ennyi! A tudomány szerint is egészséges szinglinek lenni

Forrás / Diéta és Fitnesz

Tovább
0

Tuti tippek szingliknek!



Ahelyett hogy, önsajnálatba temetkeznél, fedezd fel a dolgok jó oldalát és vedd kezedbe sorsod irányítását! Éld ki magad! Hajrá csajok!

Bizonyára sokan kerültünk már abba a helyzetbe, hogy véget ért egy hosszabb kapcsolatunk, mi pedig elveszettnek éreztük magunkat egyedül. Míg problémáink nem csökkentek, mi ott álltunk magunkra hagyatva az élet kihívásaival, esélyt se látva a pozitív folytatásra.

Nos, lehet így is csinálni. Azonban a kilábalásra létezik egy sokkal jobb módszer is.

Tegyél lépéseket…

Mondj igent minden kínálkozó lehetőségre, amellyel új dolgokat tanulhatsz, fejlődhetsz, vagy új embereket ismerhetsz meg!

Nem félj belemerülni komolyabb érzelmi kapcsolatba!
Ha nem bízol meg senkiben, sosem tapasztalod meg erős kötelékek kialakulását. Ne félj kitárulkozni mások előtt, mutasd ki, hogy te sem vagy sebezhetetlen!

Határozd el, hogy megváltoztatod életed azon részeit, vagy azokat a tulajdonságaidat, amelyek nem szeretsz! Csak te vagy képes a saját életedet jobbá tenni. Ne foglalkozz azokkal, akik szerint azért nem találod a hozzád illőt, mert túl válogatós, túl kövér, túl öreg, túl stb. vagy!

Kerüld el a negatív emberek társaságát! Az ilyen személyekből dől az önsajnálat, szavaik pedig tele vannak félelemmel. Ne hagyd, hogy átragadjon rád a hangulatuk, különben elszívják az energiádat!



Használd ki az időt, foglalkozz olyan dolgokkal, amelyeket csak szingliként tehetsz meg! Utazz el valahová teljesen egyedül, élvezd, hogy nem kell senkivel sem megbeszélned az útitervet! Most nincs, aki azt mondaná neked, hogy lusta vagy, ha egész nap csak a TV-t bámulod. Ahhoz, hogy feldobd magad, elég, ha egyszer-egyszer kipróbálsz egyet a „nem tehetem, mert” dolgok közül.

Szánj magadra egy kis időt és pénzt! Menj el egy kényeztető masszázsra, fodrászhoz vagy manikűröshöz. Minden, ami széppé tesz, a lelkedet is felvidítja.

Néha egy apróság is elég lehet ahhoz, hogy elkenődj. Ilyenkor próbáld inkább a dolgok pozitív oldalát nézni, hiszen mennyivel jobban hangzik, ha azt mondjuk, hogy a pohár félig tele van, mintha azt, hogy félig üres…

Találd fel magad… Lapozgasd a helyi újságot, hátha van olyan szervezet, vagy alapítvány, ahol önkénteseket keresnek! Csatlakozz az egyik vallási közösséghez, ha az tesz boldoggá! Keress olyan lehetőségeket, ahol továbbfejlesztheted képességeidet. Jelentkezz valamilyen tanfolyamra, ezzel növelve az ismereteidet!

Most, hogy egyedülálló vagy, rá kell jönnöd, hogy vannak olyan barátaid, vagy rokonaid, akik úgy gondolják, hogy ez az állapot nem normális és mindenki, aki szingliként él egy idő után elkeseredetté válik. Ne hagyd magad kitenni az ilyen támadásoknak! A legjobb, ha nem veszel róluk tudomást.

Menj el sportolni a közeli edzőterembe, jár el uszodába, vagy válassz olyan mozgást, amivel le tudod vezetni a felgyülemlett feszültséget! Szólj a barátnőidnek is, hogy csatlakozzanak!



Rendezz szingli-partit! Szólj az egyedülálló barátaidnak, hogy ugorjanak át este, és mindenki hozzon magával még egy, egyedül élő ismerőst!

Figyelj magadra és másokra… Bárki, akivel ezután találkozol, új dolgokkal ismertethet meg. De légy óvatos! Olyan embert válassz, aki pozitív hatást gyakorol rád, ne pedig olyat, aki érzelmileg letaglóz! Bizonyos dolgokat, egyszerűbb más tapasztalataiból megismerni, jobb, ha nem mindig a saját kárán tanul az ember. Lehet, hogy sebezhető vagy, de azért nem hülye. Ne hagyd, hogy pénzt csaljanak ki tőled, vagy valamilyen módon megkárosítsanak!

Beszélj egy pszichiáterrel, ha úgy érzed, szükséged van rá! Ha nem akarsz orvoshoz fordulni, felhívhatod a lelki-segély szolgálatot is. Az önismeret fejlesztése az egyik legjobb módja a kudarcok feldolgozásának és a helyes út meglelésének. Olvasd el a témában fellelhető legérdekesebb könyveket, hogy ez által találj választ életed nagy problémáira! A szingliség a legalkalmasabb időszak arra, hogy átgondold, melyek számodra a legfontosabb értékek az életben, mi az, amin változtatni szeretnél, és milyen emberre van szükséged ahhoz, hogy megtaláld a boldogságot. Ne félj élni ezzel a lehetőséggel!

Ezek is érdekelhetnek

5 tipp, hogy ne aggódj tovább a szingliséged miatt

Ennyi! A tudomány szerint is egészséges szinglinek lenni

Miért félsz boldognak lenni?

Forrás / JOY

Tovább
0

Mondatok, amelyek garantálják a szakítást



Léteznek egyértelmű pillanatok, amelyek csak utólag válnak azzá: például az, amikor elhangzik egy kulcsmondat. A mondat, amelytől világossá válik: ez így nem megy tovább, ennek a kapcsolatnak vége. Melyek ezek? Nem mi áruljuk el, hanem azok, akik megkapták őket.

Huffington Postnak 10 olyan ember mesélt, akik ma már nincsenek együtt a párjukkal. Számukra a következő mondatok tették világossá, hogy nincs közös jövőjük.

„Van egy új ügyfél, aki esténként ér rá találkozni velem.”

Persze, nem mindegy, hol. Mondjuk egy hotelszoba nem kifejezetten az a mítingre való helyszín.

„Ha elhagysz, sosem találsz olyat, aki annyira szeret, mint én” 

Ezek szerint a párotok nem becsül benneteket semmire, és azt gondolja, nem is vagytok szeretetre méltóak. Eden a fenti mondatból jött rá, hogy a férje nem tartja semminek.

„Gyűlöllek!”

A párkapcsolat szereteten alapul. Ha nincs szeretet, nincs semmi.

 „Hát erre meg hogy jöttél rá?”

Súlyos titkok sem léteznek. Főleg nem olyan súlyosak, mint egy szerető. Kasey férje hatot is elfogyasztott, a hatodiknál kapták rajta.

„El akarok válni! Elegem van abból, hogy folyton egyedül vagyok.”

Néha komolyan kell gondolni, mit kívántok magatoknak. Amikor Stacey elküldte ezt az üzenetet a férjének, nem sejtette, hogy be fog következni, amit kívánt.

„Na, én megyek.”

A cikkben szereplő Lee-nek mondta ezt a férje karácsony este, amikor elhagyta. Lee édesapja nem sokkal korábban hunyt el, az édesanyja ómában feküdt, a férje pedig kifejtette, hogy nem szeretne tovább a férje lenni. Sem most. Sem később. Sem soha többet.

„Egy darab szarhoz mentem hozzá.”

Amikor Matt megkérdezte a (volt) feleségét, mit csinált rosszul nyolc év alatt, amíg házasok voltak, csak annyi választ kapott, hogy a felesége úgy érzi, egy darab szarhoz ment hozzá és lúzer gyerekeket szült neki. Hát, innen nehezen van visszaút.

Ezek is érdekelhetnek

A megcsalás 9 fajtája - Melyiket nem bocsátanád meg?

Ezért nincs kedve a párotoknak a szexhez

"Fontosabb a munkája, mint én?" – Mi van, ha a pasi túl sokat dolgozik?

Forrás / Vous.hu

Tovább
0

Többé nem vernek át titeket a pasik, ha figyeltek az apróságokra



Ő az igazi, érzem. Csak úgy előkerült a semmiből a mindent elsöprő kisugárzásával, és egyből levett a lábamról. Én kellek neki, nekem ő kell, egy életen át, csak mi ketten, boldogan. Ez már tényleg az igaz szerelem! Vagy mégsem? Ne hagyjátok magatokat többé átverni!

HERkapcsolat szerelem csalódás szakítás párkapcsolat

Nektek is ismerős? Kiderül a szerelmetekről, hogy nem az, akinek mutatja magát, rájöttök, hogy csak egy játék volt számára a kapcsolatotok, kiderült, hogy csak egyek vagyunk a sok közül, akiket hülyére vett. Mi persze vakon hittünk, bíztunk és szerettünk, teljesen feleslegesen. Most pedig itt állunk üresen, megtörve, ismét. De hogyan harcoljunk az átverés ellen? Honnan tudjuk, hogy megcsal? 

A megcsalás utánra már van egy remek tanácsunk, de jobb, ha inkább el sem jutunk odáig. Jöjjön néhány remek tipp, amit ha betartotok, biztosan nem lesztek többé átverve.

HERkapcsolat szerelem csalódás szakítás párkapcsolat

Kerüljük az alacsony önbecsülésű srácokat

Azok a pasik, akik nincsenek kibékülve saját magukkal és nem képesek az önszeretetre, bizony titeket sem fognak szeretni úgy, ahogyan érdemlitek.

Egészséges családi kapcsolatok

Vessünk egy pillantást az életére és a kapcsolataira. Normális, egészséges kapcsolatot ápol a családjával és a barátaival? Kellően felelősségteljes és tudatos a pénzügyekben is? Ha igen, nem érhet meglepetés és felesleges fejtörés a későbbiekben sem.

Rossz viselkedés

Gondoljuk végig azokat a tetteket, amik a múltban bántottak bennünket a pasink részéről. Passzív-agresszív megnyilvánulások, kritika, kommunikációhiány, ridegség stb. Ha az aktuális férfi szintén elköveti ezeket a hibákat, ne tűrjétek szó nélkül. Ha a figyelmeztetés után sem képes változtatni, nincs miről beszélni, hiszen úgyis csak bántani fog titeket, ha hagyjátok.

HERkapcsolat szerelem csalódás szakítás párkapcsolat

Boldogság

Ha a pillangórepkedés helyett görcsös hajfájás kísér a találkozóra vele, bizony baj van. Bízzatok az ösztöneitekben és kövessétek nyomon az érzéseiteket a másik féllel kapcsolatban. Ha több a rossz, mint a jó, ideje továbblépni, elvégre a megfelelő kapcsolat boldog, nyugodt és kényelmes. Nehéz megnyílni, ez nem kétség, de csak olyannak érdemes, aki tesz is érte.

Szavak helyett tettek

A tetteink fejezik ki igazán, amit érzünk és gondolunk, nem a szavaink. Így azt figyeljétek, a pasi mit tesz meg értetek. Leígérheti a csillagos eget is, ha egyébként tíz perce nincs rátok. Na, az ilyen pasit jobb egyből útjára engedni!

Ezek is érdekelhetnek: 

Ezért nincs kedve a párotoknak a szexhez 

Emiatt a 7 férfiszokás miatt szakítanak a nők 

3 + 1 dolog, amit tudnod kell a szerelemről 

 

 Forrás / Vous 

Tovább
0

Törölni, tiltani vagy csak elengedni – Mit csináljatok az exetekkel a Facebookon?



Szakítás után az első nehéz lépés az, hogy a telefonunkból kitöröljük a közös képeket. Aztán a szerelmes SMS-eket, az üzeneteket, e-maileket, meg úgy nagyjából mindent, amiről eszünkbe juthat az a bizonyos személy. De mi legyen a Facebookkal vagy az Instagrammal? Maradjon az ismerősünk? Nézzük végig, ahogy új szerelembe bonyolódik? Nehéz helyzet.

Ti letörlitek őket, vagy hagyjátok, hogy szenvedve nézzék az adatlapotokat a féltékenységtől? Az  a helyzet, hogy szakítás után mindenki nyitni kezd a világ felé. Eljárunk bulizni, mozizni, felkeressük a régi ismerőseinket és ami a legjobb: be is csekkolunk velük. Csak azért, hogy az egész világ (főleg az exünk) lássa, milyen boldogok vagyunk. Igen ám, de választhatjuk azt is, hogy az életünk egyetlen rezdülését se osszuk meg volt szerelmünkkel, se direkt, se indirekt módon.

Letörölni?

Ha rossz viszonyban váltatok el és látni sem akarjátok, akkor talán a legjobb megoldás, hogy törlitek az ismerőseitek közül. Egy idő után a féltékenységetek már az őrültség szintjét súrolhatja, főleg, ha az exeteknek új barátnője lett. Aztán egyik reggel azon kapjátok majd magatokat, hogy a saját adatlapotok helyett inkább a csaj képeit bámuljátok. Lecsekkoljuk, keressük a hibát, követjük az életét és a leggázabb, mikor ismerősnek jelöljük. NE!

Letörölni és letiltani?

A kedvenc kombóm. Néha azon kapom magam, hogy a letiltott emberek listája hosszabb, mint az ismerőseimé. Hogy miért? Nem tudom. Az exeimmel mindig olyan viszonyban sikerült elválnom, hogy hasonlót inkább nem kívánnék senkinek. Egyrészt azért, mert megbántottak, másrészt pedig nem akarok tudni róluk. Ami volt, az volt, tartott, ameddig tartott, de ennyi. Persze gyengébb pillanataimban azért feloldom őket és igen, néha újra ismerősnek jelölöm valamelyiket.

Inkább engedd el a témát…

Az, hogy az ismerősöd, nem jelenti azt, hogy csak az ő posztjai fognak megjelenni a hírfolyamban. És azt sem jelenti, hogy feltétlen rá kell keresnetek és végig kell néznetek az adatlapját. Tudom, hogy nehéz és furdal majd titeket a kíváncsiság, le akarjátok csekkolni az életét, örültök, ha egyedül maradt és nyilvánosan szenved nélkületek. De ugye tudjátok, hogy ezzel ti is megrekedtek és nem tudtok továbblépni?

Lányok, az van, hogy ne legyetek gázak. Próbáljatok meg felülkerekedni a büszkeségeteken és félretenni a féltékenységeteket.

Ezek is érdekelhetnek

Emiatt a 7 férfiszokás miatt szakítanak a nők

3+1 dolog, amit tudnod kell a szerelemről!

Honnan tudjuk, hogy a férfi szerelmes, anélkül hogy kimondaná?

Forrás / Vous

Tovább
0
«
12