Tökre élvezem az egyedüllétet, míg egyes barátnőim el sem tudják képzelni, hogy egyedül éljenek - és inkább benne maradnak egy rossz kapcsolatban. Számos előnye van a szingliségnek, ez pedig leginkább a szabadság.

HERkapcsolat férfi párkapcsolat  nehézség

Hiszen oda megyek ahova akarok, azt csinálok, amit akarok. De persze, be kell vallanom, vannak helyzetek, amikor jól jönne, ha valaki mellettem lenne.

1. Esküvők

Nos, igen, ha elértél egy bizonyos kort, akkor egyre több barátod, ismerősöd rendez lagzit. És valahogy nem jó egy ilyen rendezvényre egyedül érkezni - mert itt is a legtöbben párban vannak, vagy talán már ők maguk is házasok. A legrosszabb, amikor záporoznak a kérdések: miért nincs senkid, mióta vagy egyedül...? Na persze, ne felejtsük el, hogy elvétve, de szingli pasik is járnak esküvőkre, gondoljunk csak a Wedding Crushers című filmre!

2. Az a rohadt befőttesüveg...

Nagyon gyermetegnek tűnhet, de komolyan számtalan alkalommal veszek mézet vagy bármilyen más nehezen nyitható dolgot, és egyszerűen képtelen vagyok megbirkózni vele. Na, ilyenkor jól jönne egy erős, izmos férfi kéz, amely pillanatok alatt felpattintja a kis üveget.

3. Ház körüli teendők

Hasonlóan az előző okhoz, néha jó, ha nem neked kell gumi pumpával nyomkodni a lefolyót vagy megtisztítani az ereszt a falevelektől. Hiszek abban, hogy a nők is simán el tudják végezni a férfias munkákat, nincs is ezzel semmi gond. Viszont vannak alkalmak, amikor jólesik azt hallani: "Hagyd csak, szívem, majd én elintézem."

4. A barátok és az ő "remek" ötleteik...

A barátaid állandóan rémes vakrandikat szerveznek neked. Nos, ez akkor történik, amikor a legtöbb barátod már párban áll. Ők nem elégszenek meg azzal, hogy folyton-folyvást felteszik a kérdést, miért vagy szingli, hanem képesek és leszereveznek neked egy randit akárkivel. Például a cuki munkatársukkal vagy az edzőteremben megismert gyúrós fiúval. Értem én, hogy csak segíteni akarnak, ami tök cuki, de majd ha segítségre szorulok, szólok.

HERkapcsolat férfi párkapcsolat  nehézség

5. Szatyrok, zsákok és a málhás szamárrá vált nő esete...

Szeretem felhalmozni otthon az ételeket, jó, ha mindig van valami harapnivaló. Néha megesik, hogy teljesen kifogyok minden konzervből, mosószerből, fagyasztottt élelmiszerből. Hát ilyenkor lány legyen a talpán, aki haza bírja cipelni egyedül az összes nélkülözhetetlen cuccot! Hiszen még autód sincs, vagy csak szimplán nem szeretsz vezetni...

Ezek is érdekelhetnek: 

Ezek a jelek megmutatják, hogy tökéletes párkapcsolatban éltek-e

7 főbűn, amivel kinyirhatod a szexuális életedet 

Tuti tippek szingliknek 

Forrás / SHE.HU / Valasinyovszki Lilla